Viborg FF vs AGF – Optakt, bedste Odds og gode tips

Viborg FF skal op imod AGF på søndag på Energi Viborg Arena i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Viborg FF er nummer 3 med 40 point og en målscore på 35-25, mens AGF ligger nummer 4 med 36 point og en målscore på 27-21.

Viborg FF har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens AGF præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Viborg FF har vundet 11 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AGF kigger på ti sejre, samt seks uafgjorte såvel som syv nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v AGF.

  • Viborg FF har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 9 af Viborg FF’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • 20 af AGF’s seneste 22 udekampe havde under 3.5 mål
  • AGF var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • AGF scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • AGF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 8 af AGF’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål

Form Viborg FF mod AGF

Viborg FF har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod Brøndby IF, som blev slået 0-3, før de sejrede 1-0 over AaB. Viborg FF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede fem uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

AGF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 1-0 over Randers FC samt OB. Serien blev dog bremset mod Randers FC i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. AGF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Viborg FF opnåede fire point fra deres foregående fire kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med seks mål scoret og seks indkasseret. AGF vandt tre sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem 14 point.

Viborg FF vs AGF – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod AGF. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er blandt de tre spillere, som mangler for Viborg FF på søndag.

Viborg FF mod AGF – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem Viborg FF og AGF fandt sted i novembro 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Viborg FF som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Viborg FF42% chance for at banke AGF. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod AGF udbetaler 3.00 i gevinst på oddset for en sejr. AGF vandt to af deres foregående ti kampe, mens Viborg FF vandt fire sejre i ti opgør. AGF kan spilles til odds 3.00 hos spilselskaberne.

Viborg FF scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod AGF i 3F Superliga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og AGF.

Viborg FF mod AGF Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Patrick Mortensen, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AGF. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger 13 mål. Med fem mål i seks kampe for Viborg FF i 3F Superliga, er Elias Achouri også en spiller, der er værd at holde øje med.

Viborg FF var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også en nederlag i denne serie. AGF sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. AGF scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Viborg FF scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har AGF et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.