Viborg FF vs F.C. København – Optakt, bedste Odds og gode tips

F.C. København er på besøg hos Viborg FF på mandag til et opgør på Energi Viborg Arena som en del af medaljespillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Viborg FF er nummer 3 med 50 point og en målscore på 43-33, mens F.C. København ligger nummer 1 med 55 point og en målscore på 58-33.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på mandag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gang.

Viborg FF har vundet 14 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København har indtil videre præsteret 17 sejre og fire uafgjorte samt ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v F.C. København.

  • Viborg FF har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Viborg FF’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Viborg FF scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • 3 af Viborg FF’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Der er scoret imod F.C. København i 11 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 udekampe i træk F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 F.C. København kampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 3 F.C. København udekampe, har summen af mål været over 3.5

Form Viborg FF mod F.C. København

Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod AGF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Randers FC, inden de senest spillede 1-1 mod Brøndby IF. Viborg FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede seks mål ind.

F.C. København har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brøndby IF nedlagt 1-3, hvorpå AaB blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over AGF, der blev slået med 4-3. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Viborg FF opnåede ni point fra deres foregående 12 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 11 mål scoret og 21 indkasseret. F.C. København har en overlegen historik for deres seneste 13 kampe mod hold fra top seks. De opnåede 21 point, flere end nogen anden mod top seks hold i 3F Superliga. De vandt fem sejre, mens de scorede 21 og indkasserede 20 mål.

Viborg FF vs F.C. København – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod F.C. København. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod F.C. København med på Energi Viborg Arena.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele tre har skavanker af varierende art. Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Marko Stamenic, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Zeca og Akinkunmi Amoo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod F.C. København – indbyrdes historik

F.C. København har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 24 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Viborg FF ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Viborg FF går til kampen mod F.C. København med en 1-4-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Viborg FF og F.C. København blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og F.C. København fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Viborg FF mod F.C. København Spiltips

Ibrahim Said har tre mål i seks 3F Superliga kampe for Viborg FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Diogo Goncalves, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

Viborg FF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Viborg FF præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Energi Viborg Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens F.C. København snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.