Viborg FF vs FC Midtjylland – Optakt, bedste Odds og gode tips

Viborg FF tager på hjemmebanen Energi Viborg Arena imod FC Midtjylland, der kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF er nummer 2 med 32 point og en målscore på 25-16, mens FC Midtjylland ligger nummer 7 med 23 point og en målscore på 24-22.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv syv mål. Det er 0.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Midtjylland vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Viborg FF har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Viborg FF er på en imponerende stime af 11 kampe i træk uden nederlag.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret fem sejre og otte uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 12 udekampe uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v FC Midtjylland.

  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 17 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF var i vandt 8 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 12 af Viborg FF’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • 7 af FC Midtjylland’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Midtjylland har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe

Form Viborg FF mod FC Midtjylland

Viborg FF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AGF, før de bankede FC Midtjylland med 3-1. Senest blev Brondby IF nedlagt i en 0-2 sejr. Viborg FF præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede syv og indkasserede tre mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for FC Midtjylland, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod Viborg FF, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Randers FC. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Sporting CP. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt FC Midtjylland to sejre, mens de spillede fire uafgjort. De led nul nederlag, mens de indkasserede fem og scorede otte mål.

Viborg FF har opnået 13 point fra deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på ti mål for og seks imod. FC Midtjylland vandt to sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 13 mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Viborg FF vs FC Midtjylland – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod FC Midtjylland. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod FC Midtjylland med på Energi Viborg Arena.

FC Midtjylland ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder Viborg FF.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Midtjylland, når de drager til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod FC Midtjylland – indbyrdes historik

Viborg FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 18 indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. FC Midtjylland synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.00 på FC Midtjylland til at vinde igen.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og FC Midtjylland.

Viborg FF mod FC Midtjylland Spiltips

Jay-Roy Grot har fem mål i seks 3F Superliga kampe for Viborg FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Midtjylland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Anders Dreyer, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

Viborg FF har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i tre kampe, mens en kastede nederlag af sig. FC Midtjylland vandt to af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede seks uafgjort og tabte to gange i denne stime. Begge hold scorede i seks af de seneste 10 hjemmekampe for Viborg FF. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for FC Midtjylland.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens FC Midtjylland snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som FC Midtjylland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.