Viborg FF vs FC Nordsjælland – Optakt, bedste Odds og gode tips

Viborg FF har fordel af hjemmebane på Viborg FF’s stadion, når FC Nordsjælland kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Viborg FF er nummer 3 i tabellen med 36 point efter 20 kampe, mens FC Nordsjælland rangerer som nummer 1 med 39 point efter 20 kampe.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Nordsjælland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Viborg FF har vundet ti sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Nordsjælland kigger på 11 sejre, samt seks uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v FC Nordsjælland.

  • Viborg FF har ikke tabt 20 af 21 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF var i vandt 11 af deres seneste 13 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Viborg FF vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Viborg FF kampe, har summen af mål været over 2.5
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt deres seneste 11 udekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • 7 af FC Nordsjælland’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret

Form Viborg FF mod FC Nordsjælland

De seneste tre kampe har for Viborg FF givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke AC Horsens med 0-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod AaB. Deres seneste opgør, mod Randers FC, indbragte et point i en2-2 kamp. Viborg FF præsterede kun én sølle sejr på Viborg FF’s stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort fire og tabte en af disse, hvori de scorede fem mål og lukkede otte ind.

I deres seneste tre kampe formåede FC Nordsjælland først at banke OB med 4-2. Herefter nedlagde de også Aarhus Fremad med 0-3, inden stimen stoppede mod Silkeborg IF, der vandt en 2-1 sejr. FC Nordsjælland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede fem mål og scorede selv fem.

Viborg FF opnåede 11 point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 12 mål scoret og 11 indkasseret. FC Nordsjælland scorede 15 mål og lukkede ti ind i deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem fem sejre og 17 point.

Viborg FF vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod FC Nordsjælland. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod FC Nordsjælland med på Viborg FF’s stadion.

Viborg FF mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

Viborg FF har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 19 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Nordsjælland med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. FC Nordsjælland synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.88 på FC Nordsjælland til at vinde igen.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem Viborg FF og FC Nordsjælland blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og FC Nordsjælland fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Viborg FF mod FC Nordsjælland Spiltips

Jay-Roy Grot har tre mål i seks 3F Superliga kampe for Viborg FF, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Nordsjælland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Wahid Faghir, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

Viborg FF var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også en nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede FC Nordsjælland fire sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Viborg FF har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har FC Nordsjælland et snit på 1.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som FC Nordsjælland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.