Viborg FF vs Hvidovre IF – Spilfiduser, Optakt og Odds

3F Superliga kampen på Energi Viborg Arena den kommende mandag er en duel imellem hjemmeholdet Viborg FF og gæsterne fra Hvidovre IF.

Viborg FF er nummer 7 i tabellen med fire point efter tre kampe, mens Hvidovre IF rangerer som nummer 11 med en point efter tre kampe.

Viborg FF kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Hvidovre IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne to gange i deres foregående to kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede fem mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Vores tip

  • I de seneste 4 kampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Viborg FF kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 8 af Viborg FF’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • Hvidovre IF har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • 8 af Hvidovre IF’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Hvidovre IF’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hvidovre IF var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i 10 af de seneste 12 kampe

Form Viborg FF mod Hvidovre IF

Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-1 mod FC Nordsjælland, hvorefter de opnåede 2-2 mod Lyngby Boldklub. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod OB. Målet er at slutte i den bedste halvdel af tabellen, og det er ikke udenfor rækkevidden af evnerne hos Viborg FF at gøre netop dét i den kommende 3F Superliga-sæson. Viborg FF vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Bare ét point forhindrer Hvidovre IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af FC Midtjylland, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Randers FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod AGF, som satte sig igennem med 0-2. Viborg FF tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. Hvidovre IF formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte en, hvori de indkasserede tre og scorede to mål.

Viborg FF vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Hvidovre IF. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara er alle ude af truppen, som Viborg FF tager imod Hvidovre IF med på Energi Viborg Arena.

Hvidovre IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Viborg FF på Energi Viborg Arena.

Mads Kaalund rejser ikke med Hvidovre IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Viborg FF mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Viborg FF vandt syv af deres seneste ti kampe mod Hvidovre IF, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

Viborg FF mod Hvidovre IF Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks 3F Superliga kampe, håber Viborg FF stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Hvidovre IF deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks 3F Superliga kampe.

Viborg FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Hvidovre IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Viborg FF præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Energi Viborg Arena.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.