Viborg FF vs Lyngby Boldklub – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Viborg FF og Lyngby Boldklub, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 3F Superliga på Energi Viborg Arenaden kommende fredag.

Viborg FF oplevede en skuffende åbningskamp i den nye 3F Superliga-sæson, der efterlod dem uden point, hvilket helst ikke skulle gentage sig i anden runde.

Lyngby Boldklub gik tomhændede fra deres premierekamp i 3F Superliga-sæsonen og de har uden tvivl til hensigt at rette op på det.

Når det kommer til mål, er Viborg FF ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Vores tip

  • 8 af Viborg FF’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Viborg FF’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Viborg FF’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Viborg FF har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke vundet deres seneste 4 hjemmekampe
  • I de seneste 5 Lyngby Boldklub udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • 14 af Lyngby Boldklub’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Lyngby Boldklub’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Lyngby Boldklub udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 7 udekampe

Form Viborg FF mod Lyngby Boldklub

Viborg FF har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod FC Nordsjælland, hvorefter de mod FC Midtjylland tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Nordsjælland, der vandt 4-1. Viborg FF har sat som ambition at sikre sig en af de seks øverste pladser i denne sæson af 3F Superliga, og det ligger ikke udenfor deres rækkevidde. Viborg FF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede seks og lukkede seks mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Lyngby Boldklub i øjeblikket. Mod AaB satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod AC Horsens. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod F.C. København. Det forventes, at Lyngby Boldklub vil være klistret godt og grundigt ind i nedrykningskampen, hvor det at sikre en ny sæson i 3F Superliga er succeskriteriet. Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fem.

Viborg FF vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Lyngby Boldklub den kommende fredag. Mads Lauritsen behøver ikke klæde om, når Viborg FF næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich, Marokhy Ndione og Lamin Jawara er blandt de fire spillere, som mangler for Viborg FF den kommende fredag.

Lyngby Boldklub har en næsten fuld trup til rådighed den kommende fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alfred Finnbogason og Andreas Bjelland bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lyngby Boldklub, når de drager til Energi Viborg Arena.

Viborg FF mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

Viborg FF sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Lyngby Boldklub. Hverken Viborg FF eller Lyngby Boldklub formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Viborg FF går til kampen mod Lyngby Boldklub med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Lyngby Boldklub scorede i deres seneste 10 opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Viborg FF og Lyngby Boldklub.

Viborg FF mod Lyngby Boldklub Spiltips

Ibrahim Said har været stærk for Viborg FF i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Lyngby Boldklub håber, at Alfred Finnbogason kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Viborg FF høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Viborg FF præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Energi Viborg Arena.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Lyngby Boldklub landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Viborg FFs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.