Viborg FF vs Randers FC – Optakt, bedste Odds og gode tips

3F Superliga kampen på Viborg FF’s stadion på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Viborg FF og gæsterne fra Randers FC.

Viborg FF er nummer 2 i tabellen med 35 point efter 19 kampe, mens Randers FC rangerer som nummer 4 med 28 point efter 19 kampe.

Viborg FF har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Viborg FF fandt kun vej til netmaskerne 13 gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 1.3 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne ni indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.9 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun fire clean sheets i disse kampe.

Randers FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Randers FC præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Viborg FF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC kigger på syv sejre, samt syv uafgjorte såvel som fem nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viborg FF v Randers FC.

  • Viborg FF har ikke tabt 20 af 21 af deres seneste kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Viborg FF var i vandt 11 af deres seneste 13 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Viborg FF vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 Viborg FF kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Randers FC har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Randers FC var i vandt 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Randers FC var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Randers FC har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • 5 af Randers FC’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål

Form Viborg FF mod Randers FC

Det er alt eller intet for Viborg FF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-0 nederlag mod FC Midtjylland, hvortil de svarede igen mod AC Horsens i en 0-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod AaB. Viborg FF opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scoredefem og lukkede syv mål ind.

Randers FC ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod FC Midtjylland. Herefter var de oppe imod OB i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lyngby Boldklub, som blev nedlagt med 1-0. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv ni.

Viborg FF har opnået otte point fra deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt to kampe med en score på syv mål for og ni imod. Randers FC vandt to sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede ti mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem ni point.

Viborg FF vs Randers FC – Seneste nyt

Viborg FF kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Randers FC. Mads Lauritsen får en fridag fra Viborg FF-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oliver Bundgaard Kristensen, Kasper Kiilerich og Marokhy Ndione er blandt de tre spillere, som mangler for Viborg FF på søndag.

Randers FC har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Randers FC-truppen, er Frederik Lauenborg i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Patrik Carlgren rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Viborg FF mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Viborg FF. I det seneste opgør mellem disse to løb Randers FC med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Randers FC synes at have et godt øje til Viborg FF, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 4.00 på Randers FC til at vinde igen.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Viborg FF og Randers FC var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Viborg FF mod Randers FC Spiltips

Jay-Roy Grot har været stærk for Viborg FF i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Randers FC håber, at Marvin Egho kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Viborg FF høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Randers FC sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Viborg FF har set fem af deres seneste 10 kampe i Viborg FF’s stadion gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Viborg FF præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Randers FC landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Viborg FFs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.