Topbrag i Viborg når førerholdet får besøg af Esbjerg

Viborg FF byder velkommen til Esbjerg fB i 1. Division på fredag på Energi Viborg Arena. Viborg FF indtager pladsen som nummer 1 i 1. Division med 60 point efter 24 kampe. Esbjerg fB er 8 point bagefter som nummer 3 for 24 kampe.

Viborg FF i forrygende form.

Viborg FF ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Viborg FF sikrede sig en 1-0 sejr mod Kolding IF, inden de spillede 1-1 mod HB Køge for senest at smadre Fredericia med 4-1.

Viborg FF har været forholdsvis godt kørende hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Esbjerg fB bøjer sig ikke.

Esbjerg fB vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Esbjerg fB vandt 1-0 over Hobro, hvorefter de smadrede Fredericia 3-1, inden de spillede 1-1 mod Silkeborg i deres seneste kamp.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 2 sejre i de seneste 3 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Esbjerg fB den kommende fredag.

Viborg FF vs Esbjerg fB h2h

Head-2-Head

Viborg FF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i marts 2021 i 1. Division. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 7 kampe mellem Viborg FF og Esbjerg fB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 2 af deres seneste 10 dueller. Esbjerg fB går ind til kampen med en 3-3-1 historie mod Viborg FF inden deres kommende opgør i 1. Division.

  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 24 kampe i træk;
  • Viborg FF har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har vundet i seneste 8 af 9 kampe.
  • Esbjerg fB er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Esbjerg fB har vundet i seneste 7 af 8 udebane kampe;
  • Esbjerg fB har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål UNDER 3.5.