Viborg FF mod FC Midtjylland i 3F Superliga runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Viborg FF tager imod FC Midtjylland på Energi Viborg Arena i runde 3 på lørdag i 3F Superliga. 

Fire point i posen for de første to runder er en godkendt start for Viborg FF, der har sigtekornet rettet mod ny sejr. Viborg FF har defineret målet for sæsonen som top 10, men de undgår næppe at spille en rolle i nedrykningskampen. 

FC Midtjylland går ind til runde 3 i 3F Superliga med tre point i bagagen og håber at fordoble totalen i den kommende runde.
Såvel Viborg FF som FC Midtjylland har kig på at erobre terræn i dette clash fra den sjove ende af 3F Superliga.

Vores tip

 

  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Viborg FF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Viborg FF har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 7 of 9 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5;
  • FC Midtjylland har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Viborg FF vs FC Midtjylland

Viborg FF inde i god stime.

Viborg FF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Viborg FF i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-0 sejr mod HB Køge, en 2-1 sejr mod FC Nordsjælland og senest en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF.

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Midtjylland igennem de seneste ugers kampe. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har FC Midtjylland i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod OB, en 1-1 uafgjort mod Celtic i Champions League og senest en 1-0 sejr mod AaB.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige lige nu, men bedømt ud fra deres seneste præstationer kunne hjemmesejr til Viborg FF sagtens være det bedste spil til 3.50 på oddset.

Viborg FF v FC Midtjylland Indbyrdes historik

Hverken Viborg FF eller FC Midtjylland formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Viborg FF møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem Viborg FF og FC Midtjylland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Lars Kramer. Han er topscorer for Viborg FF med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland krydser til gengæld fingre for, at Pione Sisto kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.