Viborg svarer igen på sjældent nederlag mod Helsingør

Viborg FF byder velkommen til FC Helsingør i 1. Division den kommende fredag på Energi Viborg Arena. Viborg FF er placeret som nummer 1 i stillingen med 63 point for 26 kampe. FC Helsingør ligger til gengæld 21 point bagefter som nummer 4.

Viborg FF inde i god stime.

Sidste gang Viborg FF var i aktion, måtte de finde sig i at få stoppet deres gode serie i 1. Division. Den senere tids resultater indikerer dog, at der sandsynligvis blot var tale om et mindre dyk i formen. I Viborg FFs 3 sidste kampe har de været igennem en 1-1 uafgjort mod HB Koege,
hvorefter fulgte en 4-0 sejr mod Esbjerg fB, mens de senest tabte 2-0 til Silkeborg IF.

Viborg FF har været forholdsvis godt kørende på hjemmebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

FC Helsingør fortsætter pointhøsten.

FC Helsingør går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I FC Helsingørs 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod Hvidovre,
hvorefter fulgte i en kedelig 0-0 kamp med Skive IK, mens de senest udspilede Esbjerg fB 1-0.

FC Helsingør har været forholdsvis godt kørende på udebane med 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Viborg FF vs FC Helsingør h2h

Head-2-Head

Viborg FF formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod FC Helsingør i 1. Division. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i december 2020 og 3-0 i oktober 2020. Viborg FF har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 5 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et low antal mål. Viborg FF synes at have et nærmest kærligt forhold til FC Helsingør, som de har besejret 3 gange i de 5 seneste opgør i 1. Division.

  • Viborg FF har vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF er ubesejret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk;
  • Viborg FF har vundet i seneste 12 af 13 hjemmebane kampe;
  • Viborg FF har scoret i seneste 32 af 34 kampe.
  • FC Helsingoer ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste FC Helsingoer kampe var antal mål UNDER 3.5.