Formstærk mod formstærk brager sammen når Silkeborg gæster Viborg

Viborg FF byder velkommen til Silkeborg IF i 1. Division på onsdag på Energi Viborg Arena. Viborg FF er placeret nummer 1 i stillingen med 66 point for 28 kampe, og 1 point bagefter efter 28 kampe ligger Silkeborg IF nummer 2.

Titlen kan blive afgjort, når velspillende Viborg FF skal op imod Silkeborg IF på Energi Viborg Arena.

Viborg FF drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Viborg FF, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I Viborg FFs 3 sidste kampe har de været igennem et 2-0 nederlag mod Silkeborg IF,
dernæst fulgte et 3-0 nederlag mod FC Helsingør, mens de senest smadrede FC Helsingør 3-0.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Viborg FF den kommende onsdag.

Silkeborg IF i forrygende form.

Silkeborg IF går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Silkeborg IF bankede Viborg FF i en en 2-0 gevinst, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod FC Fredericia mens den seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod Esbjerg fB.

Silkeborg IF har været forholdsvis godt kørende på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

Viborg FF vs Silkeborg IF h2h

Viborg FF tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Division, da Silkeborg IF noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Viborg FF sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 8 kampe mellem Viborg FF og Silkeborg IF. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder. Sejr til Viborg FF var oftest det mest profitable spil på oddset mod Silkeborg IF, idet førstnævnte kan fremvise en 4-3-1 historik.

Stats and facts for Viborg FF and Silkeborg IF.

Facts are calculated for 1. Division

  • Viborg FF har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Viborg FF har scoret i seneste 26 af 28 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Viborg FF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Viborg FF har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Silkeborg IF har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Silkeborg IF har vundet i seneste 13 af 14 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Viborg FF giver 2.63 for en sejr, uafgjort betaler 3.10 retur, mens Silkeborg IF giver 2.45 på oddset.