Viking mod Brann i Eliteserien runde 11 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Viking tager imod Brann den kommende lørdag. Viking sluttede sidste sæson som nummer 11 med 35 point. De skal i denne runde 11 af den nye sæson i Eliteserien op imod Brann.

Viking ligger nummer 4 med point mens Brann ligger nummer 2 med point.

Der står en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når Viking møder Brann. Begge har fået sparket den indledende del af sæsonen godt i gang og nu gælder det om at konsolidere. Hvem griber taktstokken? Svaret får vi den kommende lørdag på SR-Bank Arena.

Viking oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Viking præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 19 mål, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Brann rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Viking v Brann.

 • Viking scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • I 9 af de seneste 11 kampe Viking har spillet, har begge hold scoret
 • 7 af Viking’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Viking har spillet, har begge hold scoret
 • Viking har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Brann scorede i 59 af deres seneste 61 kampe
 • Brann har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
 • Brann scorede i 31 af deres seneste 32 udekampe
 • Brann var i vandt de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
 • I de seneste 6 Brann kampe, har summen af mål været over 3.5
 • Viking har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Brann
 • Viking var i vandt 5 af de seneste 6 kampe mod Brann involveret i opgør med flere end 1.5 mål
 • Viking har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Brann været involveret i opgør med flere end 1.5 mål
 • Viking har vandt i 5 af 6 seneste kampe mod Brann
 • Viking har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Brann

Form Viking mod Brann

Viking håber på yderligere point til samlingen.

Viking har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bodø/Glimt tabte de 5-1, Molde også viste sig for stærke i en 3-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Viking formåede at vinde 1-3 over Sarpsborg 08.

Brann vanskelige at nedbryde

Brann er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 1-3 over Rosenborg samt Aalesund. Serien blev dog bremset mod Lillestrøm i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Viking vs Brann – Seneste nyt

Viking mod Brann – indbyrdes historik

Da Brann har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 års, at de står overfor Viking. Den seneste kamp imellem de to blev vundet af Viking med 2-0 på udebane. Viking møder Brann med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Af de seneste ti kampe mellem Viking og Brann kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset fem gange. Desuden scorede begge hold mål i fem af disse 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 11 fortæller os, hvor Viking og Brann ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på SR-Bank Arena.

Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Brann formåede at score 3.1 mål i gennemsnit.

Viking mod Brann – Formstærke spillere

Zlatko Tripic har tre mål i seks Eliteserien kampe for Viking, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brann. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Baard Finne, der har banket fem mål ind i Eliteserien.