Viktoria Plzen mod Barcelona Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Viktoria Plzen byder velkommen til Barcelona, når de skal op imod hinanden på Doosan Arena Plzen til en spændende kamp i den kommende tirsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

Gruppespillet i Champions League har været en sløj omgang for Viktoria Plzen, som har spadseret fra det ene nederlag til det andet. De har én chance tilbage til i det mindste at sikre bare ét point, men selvtilliden er selvsagt sønderskudt. Barcelona går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på 4 point, og det er ikke længere muligt at kvalificere sig til næste runde. Tredjepladsen er oven i købet sikret, så der er ikke meget på spil i denne sidste runde.

Når det kommer til mål, er Viktoria Plzen ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 23 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Barcelona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Viktoria Plzen mod Barcelona Optakt

Viktoria Plzen har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Banik Ostrava med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-0 mod Inter. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over FC Zlin. Viktoria Plzen præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 11 og indkasserede 8 mål.

Barcelona har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Athletic Bilbao med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Bayern München. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Valencia. Barcelona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 2.

Vi regner med, at Barcelona slipper uskadt igennem denne udekamp mod Viktoria Plzen i hvad, der ikke ligner en målrig dyst. Derfor tager vi chancen på en udesejr i en kamp med få mål og sparker dermed oddset i vejret.

Facts og finurligheder for Viktoria Plzen v Barcelona.

 • Viktoria Plzen scorede i 32 af deres seneste 34 hjemmekampe
 • Viktoria Plzen vandt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Viktoria Plzen har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Viktoria Plzen scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Viktoria Plzen i 6 af de seneste 8 kampe
 • Barcelona scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
 • Barcelona scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • Barcelona tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Barcelona har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Viktoria Plzen har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Barcelona
 • Viktoria Plzen har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Barcelona
 • Viktoria Plzen har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Barcelona

Viktoria Plzen vs Barcelona – Seneste nyt

Viktoria Plzen kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Barcelona den kommende tirsdag.

Mohamed Tijani, Jan Kliment, Jan Kopic, Jan Sykora og Radim Reznik er alle ude af truppen, som Viktoria Plzen tager imod Barcelona med på Doosan Arena Plzen.

I værste fald må Barcelona finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Eric Garcia, Jules Koundé, Sergi Roberto, Andreas Christensen, Ronald Araujo og Memphis Depay bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Barcelona, når de drager til Doosan Arena Plzen.

Viktoria Plzen mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona blæste fuldstændig Viktoria Plzen omkuld med sejre på 5-1 og 4-0 i deres seneste møder i Champions League. Bookmakerne har Barcelona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.25, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Barcelona 80% chance for at banke Viktoria Plzen. En pointdeling betaler 6.00 i gevinst på oddset, hvor imod Viktoria Plzen udbetaler 11.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 3 kampe mellem Viktoria Plzen og Barcelona.

Viktoria Plzen mod Barcelona Spiltips

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Jan Kliment været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Barcelona. Hos gæsterne går Robert Lewandowski efter at føje yderligere til hans samling af 5 mål i hans seneste kampe.

Viktoria Plzen vandt 8af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2nederlag. Barcelona vandt 7af deres seneste 10 udekampe, og spillede 0uafgjort, mens det blev til 3nederlag. Barcelona holdt modstanderen fra scoring i 6 af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet Viktoria Plzen formåede at holde rent mål 4 gange i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Viktoria Plzen præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens Barcelona snittede 3.67 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Viktoria Plzens forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Barcelona spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.