Viktoria Plzen mod Bayern München Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Viktoria Plzen og Bayern München den kommende onsdag på Doosan Arena Plzen.

Oven på de første tre kampe i gruppespillet ligger Viktoria Plzen nummer 4 med 0 point, mens Bayern München har 9 point som nummer 1. Det har indtil videre været en yderst skuffende Champions League turnering for Viktoria Plzen. De kigger tilbage på tre nederlag i gruppespillet, hvilket efterlader dem med kniven på struben i denne kamp i runde fire. Der skal sejr på bordet, og selv det er måske ikke engang nok til at komme videre. Bayern München er i formidabel form inden deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League. Deres første tre gruppekampe kastede alle sejre af sig, hvilket efterlader dem i fremragende position til at jagte maksimumpoint. Det burde være en ren formalitet at sikre videre adgang til næste runde, men førstepladsen er også værd at sikre.

Når det kommer til mål, er Viktoria Plzen ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i 7 scoringer imod, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 4 gange.

Viktoria Plzen har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bohemians 1905 sluttede 1-1, hvorpå et 5-0 nederlag mod Bayern München fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mlada Boleslav blev nedlagt med 2-0. Viktoria Plzen er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 5 mål og scorede selv 11.

Bayern München er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 5-0 over Bayer Leverkusen samt Viktoria Plzen. Serien blev dog bremset mod B. Dortmund i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Bayern München formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Champions League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 1, hvori de indkasserede 3 og scorede 12 mål.

Vi regner med, at Bayern München slipper uskadt igennem denne udekamp mod Viktoria Plzen i hvad, der ikke ligner en målrig dyst. Derfor tager vi chancen på en udesejr i en kamp med få mål og sparker dermed oddset i vejret.

Facts og finurligheder for Viktoria Plzen v Bayern München.

 • Viktoria Plzen har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
 • Viktoria Plzen scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
 • Viktoria Plzen vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Viktoria Plzen scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • Der er scoret imod Viktoria Plzen i 5 af de seneste 6 kampe
 • Bayern München scorede i 22 af deres seneste 24 udekampe
 • Bayern München scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Bayern München har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Bayern München har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Bayern München vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Viktoria Plzen har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Bayern München
 • Viktoria Plzen har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Bayern München
 • Viktoria Plzen har ikke scoret i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Bayern München
 • Viktoria Plzen har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Bayern München

Viktoria Plzen vs Bayern München – Seneste nyt

Bayern München ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som på onsdag møder Viktoria Plzen.

Det er navne som Jamal Musiala, Serge Gnabry, Matthijs de Ligt, Alphonso Davies og Bouna Sarr, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Doosan Arena Plzen. Jamal Musiala mangler på onsdag efter at have afleveret en positiv Covid-19 test.

Viktoria Plzen mod Bayern München – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Bayern München deres seneste opgør mod Viktoria Plzen, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 5-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Bayern München besejrede Viktoria Plzen 5-0 i deres seneste duel, og bookmakerne byder ind med odds 1.12 på en ny sejr til førstnævnte.

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Jan Kliment været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Bayern München. Hos gæsterne går Leroy Sane efter at føje yderligere til hans samling af 5 mål i hans seneste kampe.

Viktoria Plzen vandt 8af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2nederlag. Bayern München vandt 6af deres seneste 10 udekampe, og spillede 3uafgjort, mens det blev til 1nederlag. Viktoria Plzen er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i 7 af deres seneste 10 hjemmekampe på Doosan Arena Plzen. Gæsterne stod for kampens første scoring i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Viktoria Plzens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.