Villarreal mod Atletico Madrid i La Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Villarreal vil forsøge at lukke noget af afstanden til Atletico Madrid i tabellen, når de på søndag brager sammen på Estadio de la Ceramica. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Villarreal er placeret som nummer 8 i tabellen med 28 point efter 19 kampe. Atletico Madrid ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 32 point ovenpå deres 19 opgør.

Atletico Madrid er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Villarreal, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Villarreal oser af selvtillid inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Villarreal præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Atletico Madrid.

 • Villarreal vandt deres seneste 6 kampe
 • Villarreal scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
 • Villarreal har ikke tabt deres seneste 6 kampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 19 udekampe
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Atletico Madrid tabte deres seneste 3 udekampe
 • Atletico Madrid har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 11 Villarreal hjemmekampe mod Atletico Madrid var summen af mål under 3.5
 • I 8 ud af 10 seneste Villarreal hjemmekampe mod Atletico Madrid var antallet af mål under 2.5
 • Villarreal har har ikke vundet i de 7 seneste kampe i træk mod Atletico Madrid
 • Villarreal har har ikke tabt i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Atletico Madrid
 • Villarreal har scoret imod i 7 af de senest 9 kampe mod Atletico Madrid

Form Villarreal mod Atletico Madrid

Villarreal i forrygende form.

I deres seneste tre kampe formåede Villarreal først at banke Deportivo Alaves med 5-2. Herefter nedlagde de også Levante med 5-0, inden stimen stoppede mod Sporting Gijon, der vandt en 2-1 sejr.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Atletico Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Granada. De svarede stærkt igen mod Rayo Vallecano, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-5 over Rayo Majadahonda.

Villarreal v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Sidste gang Villarreal spillede imod Atletico Madrid var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Wanda Metropolitano sluttede 2-2. Villarreal går ind til opgøret med en historik mod Atletico Madrid, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Villarreal og Atletico Madrid har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Villarreal og Atletico Madrid hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Estadio de la Ceramica i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Gerard Moreno. Han har vist flaget for Villarreal med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 7 i de seneste seks kampe.

Atletico Madrid har til gengæld forhåbninger om, at Luis Suarez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.