Villarreal mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Villarreal byder velkommen til Barcelona i La Liga på søndag på Estadio de la Ceramica.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 22 point og fire pladser.

Når det kommer til mål, er Villarreal ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Barcelona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i tre mål imod. Det giver et snit på 0.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur syv gange.

Villarreal er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Barcelona har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 20 kampe. De kan i stedet fremvise 17 sejre og to uafgjorte. Barcelona er noteret for 5 sejre på stribe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Barcelona.

  • Villarreal scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 11 af de seneste 13 kampe
  • 7 af Villarreal’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona vandt deres seneste 10 udekampe
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 14 kampe
  • Barcelona vandt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 14 kampe
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 10 udekampe

Form Villarreal mod Barcelona

Villarreal har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Girona. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Rayo Vallecano, siden 3-1 mod Elche. Villarreal præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i La Liga, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede syv i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

Barcelona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Girona nedlagt 0-1, hvorpå Real Betis blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Sevilla, der blev slået med 3-0. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede otte mål og indkasserede fem på deres vej.

Villarreal opnåede seks point fra deres foregående fem kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med fire mål scoret og seks indkasseret. Barcelona vandt syv sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 18 mål og lukkede seks ind. Dette indbragte dem 22 point.

Villarreal vs Barcelona – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Barcelona på Estadio de la Ceramica.

Villarreal må stille op uden Giovani Lo Celso den kommende søndag mod Barcelona, da han døjer med en skade.

Villarreal mod Barcelona – indbyrdes historik

Barcelona har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 27 indbyrdes opgør mod Villarreal. I det seneste opgør mellem disse to løb Barcelona med de tre point i en 3-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Barcelona går ind til kampen mod Villarreal med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.85 på, at Barcelona vinder endnu en sejr.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes La Liga opgør mellem Villarreal og Barcelona blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Villarreal og Barcelona. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Villarreal mod Barcelona Spiltips

Det er en stærk sæson Robert Lewandowski har gang i med foreløbig 14 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Barcelona.

Villarreal høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Barcelona sikrede sig ti sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt nul nederlag. Barcelona scorede kampens første mål i ni af deres seneste 10 udekampe. Villarreal præsterede kampens første scoring i fem af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Villarreal opererer med et snit på 1.1 mål i disse dueller, mens Barcelona ligger på 2.9 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Villarreals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.