Villarreal mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Villarreal agerer værter for Cadiz når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i La Liga den kommende søndag på Estadio de la Ceramica.

Villarreal går ind til runde 23 som nummer 14 i La Liga tabellen med 23 point på kontoen. Med 22 runder bag dem har Cadiz samlet 16 point, hvilket giver dem en placering som nummer 18 i stillingen.

Villarreal har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 24 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne fem gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Villarreal har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga. Villarreal indkasserede mindst ét mål i deres seneste 14 kampe.

Cadiz kigger på to sejre, samt ti uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga.

Vores tip

  • I 15 af de seneste 17 hjemmekampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Villarreal i de seneste 14 kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Villarreal i de seneste 12 hjemmekampe i La Liga
  • Villarreal scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe i La Liga
  • Cadiz har ikke vundet deres seneste 17 kampe i La Liga
  • Cadiz har ikke vundet deres seneste 16 udekampe i La Liga
  • Der er scoret imod Cadiz i de seneste 15 udekampe i La Liga
  • 18 af Cadiz’s seneste 20 udekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 17 af Cadiz’s seneste 19 udekampe havde under 3.5 mål

Form Villarreal mod Cadiz

Villarreal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-0 mod Las Palmas, hvorefter de opnåede 1-1 mod Mallorca. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-5 i opgøret mod Barcelona. Villarreal opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeti og lukkede 11 mål ind.

Bare ét point forhindrer Cadiz i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-4 og 1-0 mod Valencia og Deportivo Alaves. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Athletic Bilbao. Cadiz vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv tre.

Villarreal opnåede 14 point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede 12 og lukkede ti mål ind. Cadiz sikrede sig nul sejre fra fem scorede mål og syv indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fire point til kontoen.

Villarreal vs Cadiz – Seneste nyt

Villarreal kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Pepe Reina og Alfonso Pedraza er ikke til rådighed for Villarreal-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Alfonso Pedraza, Ramon Terrats, Daniel Parejo, Raul Albiol, Juan Foyth, Yeremi Pino, Denis Suarez, Ramon Terrats og Jorge Cuenca er blandt de ni spillere, som mangler for Villarreal på søndag.

Cadiz må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele ni har skavanker af varierende art. Ruben Alcaraz og Javier Hernandez har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Cadiz-kamp på grund af karantæne.

Federico San Emeterio, Luis Hernandez, Javier Hernandez, Darwin Machis, Roger og Victor Chust bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cadiz, når de drager til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Cadiz – indbyrdes historik

Villarreal sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod Cadiz. Cadiz vandt 3-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Villarreal går til kampen mod Cadiz med en 2-5-2 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 22%.

Begge hold scorede i fem af de seneste ni kampe mellem Villarreal og Cadiz.

Villarreal mod Cadiz Spiltips

På trods af blot to mål i sine seneste seks kampe for Villarreal, har Gerard Moreno været stærkt kørende i denne sæson med ti mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Cadiz, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset den kommende søndag.

Villarreal høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Cadiz sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Villarreal på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Cadizs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ni kampe mellem de to klubber her. Mens Villarreal har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Cadiz et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Villarreals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.