Villarreal mod Celta Vigo i La Liga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Villarreal som Celta Vigo ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på lørdag.

Med en placering som nummer 7 i stillingen har Villarreal samlet 42 point efter 27 kampe. På 35 point befinder Celta Vigo sig rangeret som nummer 10 for 27 afviklede kampe.

Celta Vigo går ind til kampen mod Villarreal den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iLa Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Villarreal går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Villarreal snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 8 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 4 af disse kampe.

Celta Vigo har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Celta Vigo.

 • Villarreal scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Villarreal har ikke tabt deres seneste 8 hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Villarreal i de seneste 4 kampe
 • Celta Vigo har ikke vundet deres seneste 5 udekampe
 • Der er scoret imod Celta Vigo i de seneste 3 kampe
 • Villarreal har scorede i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Celta Vigo
 • I de seneste 7 Villarreal hjemmekampe mod Celta Vigo var summen af mål over 2.5
 • I de seneste 5 Villarreal hjemmekampe mod Celta Vigo var summen af mål over 3.5
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Villarreal har spillet mod Celta Vigo har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste Villarreal hjemmekampe mod Celta Vigo var antallet af mål over 4.5

Form Villarreal mod Celta Vigo

Villarreal drømmer om mere.

Villarreal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Juventus, før de sejrede 5-1 mod Espanyol. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Osasuna.

Celta Vigo håber på yderligere point til samlingen.

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Levante sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Atletico Madrid fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mallorca blev nedlagt med 4-3.

Villarreal kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Celta Vigo. Gerard Moreno, Rubén Pena og Francis Coquelin er blandt de 3 spillere, som mangler for Villarreal på lørdag.

Villarreal v Celta Vigo Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Villarreal senest stod overfor Celta Vigo på Abanca Balaidos. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 1-1 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Villarreal møder Celta Vigo med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Villarreal og Celta Vigo bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor Villarreal og Celta Vigo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Estadio de la Ceramica.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Arnaut Danjuma. Han har vist flaget for Villarreal med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Celta Vigo har til gengæld forhåbninger om, at Iago Aspas kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 13 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.