Villarreal mod Deportivo Alaves i La Liga runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Mens formen ser skarp ud hos Villarreal i La Liga, lader den en del tilbage at ønske for Deportivo Alaves, før deres besøg på Estadio de la Ceramica på tirsdag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel. Villarreal sluttede sidste sæson som nummer 7 med 58 point, og de tager imod Deportivo Alaves i runde 4 i La Liga. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 16 i La Liga med 38 point.

Med 22 point efter 17 kampe er Villarreal at finde på plads 11 i La Liga. Deportivo Alaves halter efter med 15 point for 17 kampe og ligger før kampen på plads 18 i tabellen.

Deportivo Alaves går ind til kampen mod Villarreal på tirsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Villarreal ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Deportivo Alaves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Deportivo Alaves.

 • Villarreal vandt deres seneste 4 kampe
 • Villarreal scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Villarreal har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Villarreal i 7 af de seneste 9 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
 • I 7 af de seneste 9 kampe Deportivo Alaves har spillet, har begge hold scoret
 • Deportivo Alaves scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
 • Deportivo Alaves har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Deportivo Alaves i 8 af de seneste 9 kampe
 • Deportivo Alaves tabte deres seneste 3 udekampe
 • I de seneste 9 Villarreal kampe mod Deportivo Alaves var summen af mål over 2.5
 • I de seneste 7 kampe i træk Villarreal har spillet mod Deportivo Alaves har begge hold scoret
 • Villarreal har scoret imod i 14 af de senest 15 kampe mod Deportivo Alaves
 • Villarreal har scorede i 11 af de senest 12 kampe mod Deportivo Alaves
 • I 8 ud af 10 seneste Villarreal kampe mod Deportivo Alaves var antallet af mål under 3.5

Form Villarreal mod Deportivo Alaves

Villarreal i fantastisk form.

Villarreal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Rayo Vallecano nedlagt 2-0, hvorefter det blev 7-1 mod Atletico Sanluqueno CF. Senest måtte også Real Sociedad bøje sig i et 3-1 nederlag.

Deportivo Alaves drømmer om at stoppe ringe stime.

Deportivo Alaves har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Getafe, hvorefter de mod Linares Deportivo tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Rayo Vallecano, der vandt 2-0.

Med Villarreal i rigtig god form i de senere uger, hvor Deportivo Alaves ikke har leveret overbevisende, er et spil på Villarreal det oplagte valg. Bookmakerne giver Villarreal 70% chance for at tage tre point mod Deportivo Alaves. Det svarer til, at man får 1.42 på oddset for sejr til Villarreal, mens uafgjort giver 4.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Deportivo Alaves betaler dig pengene 8.00 gange igen på oddset.

Villarreal v Deportivo Alaves Indbyrdes historik

Villarreal tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Deportivo Alaves noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Villarreal sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. Bookmakerne har Villarreal som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.42, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Villarreal70% chance for at banke Deportivo Alaves. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Deportivo Alaves udbetaler 8.00 i gevinst på oddset for en sejr. Villarreal går ind til opgøret med en historik mod Deportivo Alaves, der siger 4-0-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Villarreal og Deportivo Alaves kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 9 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 4 fortæller os, hvor Villarreal og Deportivo Alaves ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende tirsdag på Estadio de la Ceramica.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Arnaut Danjuma. Han er topscorer for Villarreal med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Deportivo Alaves krydser til gengæld fingre for, at Joselu kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 8 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.