Villarreal mod Girona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Villarreal har fordel af hjemmebane på Estadio de la Ceramica, når Girona kommer forbi den kommende søndag til et opgør i La Liga.

Villarreal går ind til runde 18 som nummer 5 i La Liga tabellen med 28 point på kontoen. Med 17 runder bag dem har Girona samlet 21 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Hold godt øje med mål, når Girona spiller kamp på søndag, for begge hold var på tavlen utrolige otte gange i træk i deres kampe.

Det er ikke sådan, at Villarreal ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Girona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur nul gange.

Villarreal er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson.

Girona kigger på fem sejre, samt seks uafgjorte såvel som seks nederlag i La Liga. Girona scorede mindst én gang i deres 14 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Girona.

  • Villarreal scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Villarreal scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Villarreal har i tabte 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • I 18 af de seneste 20 kampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i 24 af de seneste 25 kampe
  • Girona scorede i 19 af deres seneste 20 kampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Girona’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål

Form Villarreal mod Girona

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Villarreal i øjeblikket. Mod Real Madrid satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Celta Vigo. I sidste runde gik de dog ned med 2-3 mod Real Madrid. Villarreal blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne La Liga sæson, og de holder stadig kursen. Villarreal er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv ni.

Girona ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Rayo Vallecano. Herefter var de oppe imod Espanyol i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sevilla, som blev nedlagt med 2-1. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Girona kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Girona kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv ni.

Villarreal tog 19 point fra deres seneste ni opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet fem sejre af sig efter 14 mål scoret og fire indkasseret. Girona opnåede nul sejre og en point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv ti ind.

Villarreal vs Girona – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Girona på Estadio de la Ceramica.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

Girona ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder Villarreal.

Reinier, Javier Hernández, Juanpe og Ibrahima Kébé bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Girona, når de drager til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Girona – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Villarreal med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Villarreal vandt fem af deres foregående ni kampe mod Girona, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Villarreal og Girona blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste fire kampe mellem Villarreal og Girona.

Villarreal mod Girona Spiltips

Hold godt øje med Gerard Moreno, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Villarreal. For gæsterne præsterede Cristhian Stuani to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Villarreal høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Girona sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Villarreal holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Girona præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Girona snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Villarreals foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.