Villarreal mod Levante i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Villarreal er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Estadio de la Ceramica den kommende mandag. Gæsterne fra Levante ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Som nummer 9 har Villarreal formået at skrabe 25 point sammen for 18 kampe. Med 8 point har Levante for 18 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 20 i La Liga.

Levante går ind til kampen mod Villarreal på mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Villarreal har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Levante ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Levante.

 • Villarreal vandt deres seneste 5 kampe
 • Villarreal scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
 • Villarreal har ikke tabt deres seneste 5 kampe
 • Levante har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Levante i 17 af de seneste 19 udekampe
 • Levante tabte 7 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 6 udekampe Levante har spillet, har begge hold scoret
 • I 21 ud af 22 seneste Villarreal kampe mod Levante var antallet af mål under 3.5
 • I 6 af de seneste 7 kampe Villarreal har spillet mod Levante har begge hold scoret
 • Villarreal har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Levante
 • Villarreal har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Levante
 • Villarreal har vandt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Levante

Form Villarreal mod Levante

Villarreal på fortsat vinderkurs.

Villarreal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Atletico Sanluqueno CF nedlagt 7-1, hvorefter det blev 3-1 mod Real Sociedad. Senest måtte også Deportivo Alaves bøje sig i et 5-2 nederlag.

Levante håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Levante i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-3 af Espanyol, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod Alcoyano. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Valencia, som satte sig igennem med 3-4.

Med Villarreal i rigtig god form i de senere uger, hvor Levante ikke har leveret overbevisende, er et spil på Villarreal det oplagte valg. Bookmakerne giver Villarreal 70% chance for at tage tre point mod Levante. Det svarer til, at man får 1.43 på oddset for sejr til Villarreal, mens uafgjort giver 4.80 gange igen. En væddemål på en udesejr til Levante betaler dig pengene 6.75 gange igen på oddset.

Villarreal v Levante Indbyrdes historik

Villarreal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 5-1 tilbage i April 2021 i La Liga. Villarreal møder Levante med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Villarreal og Levante var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Villarreal og Levante hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Estadio de la Ceramica i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Gerard Moreno når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Villarreal, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Jose Luis Morales har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Levante, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.