Villarreal mod Mallorca i La Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Villarreal er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Mallorca på lørdag i La Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Estadio de la Ceramica.

Efter 21 kampe afviklet er Villarreal placeret nummer 8 i stillingen med 29 point. Der er 9 points forskel til Mallorca, der som nummer 16 har samlet 20 point sammen.

Mallorca går ind til kampen mod Villarreal den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Villarreal har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Mallorca ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Mallorca.

 • Villarreal scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
 • Villarreal har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Villarreal har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Villarreal vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Mallorca i 10 af de seneste 12 udekampe
 • I 11 ud af 12 seneste Villarreal hjemmekampe mod Mallorca var antallet af mål under 3.5
 • Villarreal har har ikke tabt i 12 af 13 seneste hjemmekampe mod Mallorca
 • Villarreal har scorede i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Mallorca
 • Villarreal har vandt i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Mallorca
 • I 5 ud af 6 seneste Villarreal hjemmekampe mod Mallorca var antallet af mål under 2.5

Form Villarreal mod Mallorca

Villarreal håber på yderligere point til samlingen.

Bare ét point forhindrer Villarreal i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Sporting Gijon, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Atletico Madrid. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Elche, som satte sig igennem med 1-0.

Mallorca fanget i stime af nederlag.

Mallorca har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Eibar med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Levante. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Espanyol.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Villarreal til 1.40 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag. Bookmakerne giver Villarreal 71% chance for at tage tre point mod Mallorca. Det svarer til, at man får 1.40 på oddset for sejr til Villarreal, mens uafgjort giver 4.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til Mallorca betaler dig pengene 8.00 gange igen på oddset.

Villarreal v Mallorca Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Villarreal senest mødte Mallorca på Visit Mallorca Estadi. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Villarreal går ind til opgøret med en historik mod Mallorca, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Villarreal og Mallorca har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Villarreal og Mallorca hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Estadio de la Ceramica i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Gerard Moreno. Han har vist flaget for Villarreal med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 6 i de seneste seks kampe.

Mallorca har til gengæld forhåbninger om, at Daniel Rodriguez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.