Villarreal mod Mallorca – Optakt, Spilfiduser, Odds

Mallorca gæster Estadio de la Ceramica den kommende lørdag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Villarreal.

Villarreal er nummer 15 i tabellen med 19 point efter 20 kampe, mens Mallorca rangerer som nummer 14 med 19 point efter 20 kampe.

Villarreal fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Mallorca bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Villarreal kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 25 mål. Det er 2.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Mallorca ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede otte mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Villarreal er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal lukkede mål ind i deres foregående 12 kampe på stribe.

Mallorca kigger på tre sejre, samt ti uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

  • I 14 af de seneste 16 hjemmekampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • 15 af Villarreal’s seneste 17 kampe havde over 2.5 mål
  • 14 af Villarreal’s seneste 16 hjemmekampe i La Liga havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i de seneste 12 kampe i La Liga
  • I 10 af de seneste 12 kampe Villarreal har spillet i La Liga, har begge hold scoret
  • Mallorca har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste udekampe i La Liga
  • 11 af Mallorca’s seneste 12 kampe i La Liga havde under 2.5 mål
  • Mallorca har i tabte 4 af de seneste 5 ude kampe i La Liga ikke scorede et mål
  • 11 af Mallorca’s seneste 12 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Mallorca har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe i La Liga

Form Villarreal mod Mallorca

Bare ét point forhindrer Villarreal i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Valencia, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Unionistas de Salamanca. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Las Palmas, som satte sig igennem med 3-0. Villarreal opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeti og lukkede 12 mål ind.

Mallorca har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Burgos CF med 0-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Celta Vigo. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Tenerife. Mallorca vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede syv mål ind og scorede selv to.

Villarreal opnåede ti point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ti og lukkede ni mål ind. Mallorca sikrede sig to sejre fra seks scorede mål og seks indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem ni point til kontoen.

Villarreal vs Mallorca – Seneste nyt

Villarreal kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Aissa Mandi og Alfonso Pedraza er ikke til rådighed for Villarreal-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Raul Albiol, Juan Foyth, Yeremi Pino, Denis Suarez, Ramon Terrats og Jorge Cuenca er alle ude af truppen, som Villarreal tager imod Mallorca med på Estadio de la Ceramica.

I værste fald må Mallorca finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i La Liga. Giovanni Gonzalez og Omar Mascarell har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Mallorca-kamp på grund af karantæne.

Pablo Maffeo, Martin Valjent, Vedat Muriqi og Omar Mascarell bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Mallorca, når de drager til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Mallorca – indbyrdes historik

Villarreal sikrede sig alle tre point i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe mod Mallorca. I det seneste opgør mellem disse to løb Villarreal med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Estadio de la Ceramica den 18 august 2023. Villarreal går til kampen mod Mallorca med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I to af de tidligere ti kampe mellem Villarreal og Mallorca scorede begge hold.

Villarreal mod Mallorca Spiltips

Hold godt øje med Jose Luis Morales, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Villarreal. For gæsterne præsterede Cyle Larin to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Villarreal høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Mallorca scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Villarreal var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Villarreal har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Mallorca et snit på 1.3 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Villarreals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Mallorca spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.