Manchester United skal hævne sig mod Villarreal

Villarreal tager imod The Red Devils den kommende tirsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Estadio de la Ceramica med point på kontoen. Når det kommer til mål, er Villarreal ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs. Manchester United rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 17 gange, eller 1.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Villarreal v Manchester United statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Villarreal kaster 2.85 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.45 gange igen. Endelig er der 2.50 på oddset for en sejr til The Red Devils.

Villarreal har opnået 7 point på deres første fire kampe i Champions League i denne sæson, hvorfor det stadig er muligt at gå videre til knockout-fasen. De skal regne med, at en sejr er nødvendig her for også at bevare chancen for førstepladsen. Hvis de er heldige, kan pointdeling i runde 5 dog også vise sig at række.

Med 7 point for deres første fire Champions League-kampe, er kvalifikation til knockout-fasen stadig indenfor rækkevidde for Manchester United. De skal sandsynligvis bruge en sejr for at bevare muligheden for at tage førstepladsen. Uafgjort kan dog med en smule held også være nok i denne 5. runde.

Facts og finurligheder for Villarreal v Manchester United.

  • Villarreal har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Villarreal har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Villarreal kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Villarreal kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 13 of 15 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 11 seneste Manchester United kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Lineup Villarreal vs Manchester United

Form Villarreal møder Manchester United

Villarreal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-0 mod BSC Young Boys, før de bankede Getafe med 1-0. Senest blev Celta Vigo nedlagt i en 1-1 sejr.

Bare ét point forhindrer Manchester United i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De opnåede 2-2 mod Atalanta, før de blev besejret 0-2 af Manchester City. Seneste kamp kastede en ny skuffelse af sig, denne gang i form af 4-1 mod Watford.

Villarreal v Manchester United Indbyrdes historik

The Red Devils havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Champions League. Villarreal møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 1-4-1 for deres seneste 6 kampe i Champions League. De seneste 6 kampe mellem Villarreal og Manchester United har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Villarreal giver 2.85 for en sejr, uafgjort betaler 3.45 retur, mens Manchester United giver 2.50 på oddset.

Hold øje med…

Kigger man på markedet for en målscorer, virker det som en god idé at holde på Arnaut Danjuma. Landsholdsspilleren fra Villarreal har fundet vej til netmaskerne 2 gange i deres seneste seks kampe. Cristiano Ronaldo scorede 2 gange i de seneste seks landskampe for The Red Devils og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.