Villarreal mod Real Madrid i La Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Villarreal tager på lørdag imod Real Madrid i La Liga på Estadio de la Ceramica.

Efter 23 kampe afviklet er Villarreal placeret nummer 6 i stillingen med 35 point. Der er 15 points forskel til Real Madrid, der som nummer 1 har samlet 50 point sammen.

Villarreal har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Real Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 7 mål imod. Det giver et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Real Madrid.

 • Villarreal har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Villarreal i 6 af de seneste 8 kampe
 • Villarreal har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 21 af 22 af deres seneste kampe
 • Real Madrid vandt 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • Real Madrid scorede i 21 af deres seneste 22 udekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Real Madrid i 7 af de seneste 8 kampe
 • Villarreal har har ikke vundet i 21 af 23 seneste kampe mod Real Madrid
 • I 9 af de seneste 11 kampe Villarreal har spillet mod Real Madrid har begge hold scoret
 • Villarreal har scoret imod i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Real Madrid
 • Villarreal har scorede i 12 af de senest 14 kampe mod Real Madrid
 • Villarreal har uafgjort i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Real Madrid

Form Villarreal mod Real Madrid

Villarreal håber på yderligere point til samlingen.

Villarreal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Elche. De svarede stærkt igen mod Mallorca, som blev slået 3-0, før de sejrede 2-0 over Real Betis.

Real Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Real Madrid, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Elche, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Elche, før de desværre tabte med 1-0 til Athletic Bilbao.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Villarreal 36% chance for at tage tre point mod Real Madrid. Det svarer til, at man får 2.75 på oddset for sejr til Villarreal, mens uafgjort giver 3.55 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Real Madrid betaler dig pengene 2.40 gange igen på oddset.

Villarreal v Real Madrid Indbyrdes historik

Sidste gang Villarreal spillede imod Real Madrid var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Santiago Bernabeu sluttede 0-0. Villarreal møder Real Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Villarreal og Real Madrid kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Villarreal og Real Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Estadio de la Ceramica.

Flere mål i vente

Hold øje med Gerard Moreno når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Villarreal, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Karim Benzema har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Real Madrid, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 17 mål.