Villarreal mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Villarreal byder velkommen til Real Madrid i La Liga på lørdag på Estadio de la Ceramica.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 38 point sammen på deres første 15 kampe. Villarreal er 24 point efter i stillingen med 15 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 7 i stillingen.

Villarreal og Real Madrid er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende La Liga duel?

Når det kommer til mål, er Villarreal ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum ti mål imod. Det svarer til et gennemsnit på en pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Real Madrid har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Villarreal har vundet syv sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i La Liga.

Real Madrid har indtil videre præsteret 12 sejre og to uafgjorte samt en nederlag i La Liga. Real Madrid scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Real Madrid.

  • Villarreal scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • Villarreal har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Villarreal vandt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Villarreal har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 6 af Villarreal’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Real Madrid scorede i deres seneste 24 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Real Madrid scorede i deres seneste 13 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Real Madrid har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe

Form Villarreal mod Real Madrid

Villarreal ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Guijuelo. Herefter var de oppe imod Valencia i en kamp, der sluttede 2-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Cartagena, som blev nedlagt med 1-5. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Villarreal i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. Villarreal præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Estadio de la Ceramica. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede fem og scorede 11 mål.

Real Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Cadiz nedlagt 2-1, hvorpå Real Valladolid blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Cacereno, der blev slået med 0-1. Real Madrid har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 13 mål og indkasserede fem på deres vej.

Villarreal har opnået ni point fra deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt tre kampe med en score på seks mål for og syv imod. Real Madrid vandt tre sejre i deres foregående fem kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede ti mål og lukkede syv ind. Dette indbragte dem ti point.

Villarreal vs Real Madrid – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Madrid på Estadio de la Ceramica.

Villarreal må stille op uden Giovani Lo Celso på lørdag mod Real Madrid, da han døjer med en skade.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Villarreal.

Thibaut Courtois, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Real Madrid – indbyrdes historik

Villarreal har ikke vundet en eneste af de seneste 9 opgør mod rivalerne Real Madrid. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Villarreal senest mødte Real Madrid i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.18, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Villarreal31% chance for at banke Real Madrid. En pointdeling betaler 3.80 i gevinst på oddset, hvor imod Real Madrid udbetaler 2.05 i gevinst på oddset for en sejr. Villarreal går til kampen mod Real Madrid med en 1-6-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Villarreal og Real Madrid.

Villarreal mod Real Madrid Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Samuel Chukwueze ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Real Madrid sætter deres lid til, at Karim Benzema kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Villarreal høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt to nederlag. Real Madrid scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Villarreal præsterede kampens første scoring i tre af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Villarreal presterte 1.2 mål i gjennomsnitt, mens Real Madrid presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Villarreals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.