Villarreal mod Real Sociedad – Optakt, Spilfiduser, Odds

Villarreal byder velkommen til Real Sociedad i La Liga den kommende lørdag på Estadio de la Ceramica.

Villarreal er nummer 12 i tabellen med 16 point efter 15 kampe, mens Real Sociedad rangerer som nummer 6 med 26 point efter 15 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Villarreals seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 7 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Villarreal kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Real Sociedad har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Villarreal er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Real Sociedad kigger på syv sejre, samt fem uafgjorte såvel som tre nederlag i La Liga.

Vores tip

  • I 10 af de seneste 11 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i deres seneste 12 kampe
  • Villarreal scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • 10 af Villarreal’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Real Sociedad scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Real Sociedad scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • 10 af Real Sociedad’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Real Sociedad har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe

Form Villarreal mod Real Sociedad

Villarreal ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Panathinaikos med 3-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Sevilla. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Maccabi Haifa. Villarreal vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede ti og lukkede ti mål ind.

Real Sociedad ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Salzburg. Herefter var de oppe imod Osasuna i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod CE Andratx, som blev nedlagt med 0-1. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Sociedad to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ni mål.

Villarreal opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Villarreal vs Real Sociedad – Seneste nyt

Villarreal kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Alfonso Pedraza behøver ikke klæde om, når Villarreal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Alberto Moreno, Daniel Parejo, Aissa Mandi, Yeremi Pino, Alexander Soerloth, Denis Suarez, Ramon Terrats og Jorge Cuenca er blandt de otte spillere, som mangler for Villarreal den kommende lørdag.

I værste fald må Real Sociedad finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga. Robin Le Normand og Igor Zubeldia er ikke tilgængelige for Real Sociedad den kommende lørdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Carlos Fernandez, Aritz Elustondo og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Villarreal vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Villarreal går til kampen mod Real Sociedad med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Villarreal og Real Sociedad.

Villarreal mod Real Sociedad Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mikel Oyarzabal været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på lørdag, skyldes det, at Real Sociedad håber, at han kan bygge på mod Villarreal. Sidstnævnte håber til gengæld på Gerard Moreno til at videreføre den form, som har bragt ham fem mål i hans seneste seks kampe.

Villarreal høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Real Sociedad sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Villarreal scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Estadio de la Ceramica. Real Sociedad scorede kampens første kasse i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Real Sociedad snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Villarreals foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.2 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Real Sociedad spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.