Villarreal mod Valencia i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Villarreal som Valencia ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende tirsdag.

Efter 32 kampe afviklet er Villarreal placeret nummer 7 i stillingen med 49 point. Der er 7 points forskel til Valencia, der som nummer 10 har samlet 42 point sammen.

Valencia går ind til kampen mod Villarreal den kommende tirsdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Villarreal ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 8 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Valencia vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 5 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Valencia.

 • Villarreal har ikke tabt deres seneste 11 hjemmekampe
 • Villarreal scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • Villarreal har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Villarreal vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Villarreal i 4 af de seneste 5 kampe
 • Valencia uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Valencia i 5 af de seneste 7 kampe
 • Valencia har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 13 ud af 14 seneste Villarreal kampe mod Valencia var antallet af mål under 3.5
 • Villarreal har har ikke tabt i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod Valencia
 • Villarreal har scorede i 11 af de senest 13 hjemmekampe mod Valencia
 • Villarreal har scoret imod i 5 af de senest 6 kampe mod Valencia
 • Villarreal har vandt i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Valencia

Form Villarreal mod Valencia

Villarreal drømmer om mere.

Villarreal ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Athletic Bilbao. Herefter var de oppe imod Bayern München i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Getafe, som blev nedlagt med 2-1.

Valencia håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Valencia, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Cadiz, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Rayo Vallecano, før de desværre tabte med 1-2 til Osasuna.

Villarreal v Valencia Indbyrdes historik

Valencia vandt 2-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio Mestalla i Oktober 2021 i La Liga. Bookmakerne har Villarreal som favoritter til sejren i dette opgør på Estadio de la Ceramicaden kommende tirsdag. Villarreal går ind til opgøret med en historik mod Valencia, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Villarreal og Valencia. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Villarreal og Valencia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på Estadio de la Ceramica i vente.

Villarreal mod Valencia – Formstærke spillere

Det har været en strålende sæson for Carlos Soler så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 3 garn i de seneste seks kampe, og Valencia sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Villarreal. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Carlos Soler på oddset til komme på tavlen igen.