Villarreal mod Valencia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Villarreal og Valencia tørner ind i hinanden den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Villarreal er placeret som nummer 9 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 21 point til samlingen. Valencia har opnået 19 point, hvilket placerer dem som nummer 10 efter 14 runder.

Det er ikke sådan, at Villarreal ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Valencia har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Villarreal har vundet 6 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i La Liga.

Valencia kigger på 5 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 5 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Valencia.

  • Villarreal scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • Villarreal har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 Villarreal kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod Villarreal i 8 af de seneste 10 kampe
  • Villarreal scorede i deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 6 udekampe i træk Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Valencia i de seneste 10 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Valencia har spillet, har begge hold scoret
  • Valencia scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Valencia i 12 af de seneste 14 kampe

Form Villarreal mod Valencia

Villarreal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Mallorca gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-2. De revancherede de med en sejr på 0-1 over Espanyol, inden de senest spillede 1-1 mod Guijuelo. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Villarreal i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. Villarreal præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 10 og indkasserede 6 mål.

Valencia har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Barcelona, hvorefter de opnåede 1-1 mod Real Sociedad. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Real Betis. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Valencia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Valencia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 7.

Valencia vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 7 mål og lukkede 7 ind. Dette indbragte dem 7 point.

Villarreal vs Valencia – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Valencia på Estadio Ciudad de Valencia.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

Valencia ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Villarreal på Estadio Ciudad de Valencia.

Jaume rejser ikke med Valencia til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Villarreal mod Valencia – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Villarreal med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. Villarreal vandt 3 opgør, mens Valencia sejrede 7 gange. En hjemmesejr giver odds 1.91 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 4.00.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem Villarreal og Valencia.

Villarreal mod Valencia Spiltips

Arnaut Danjuma fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i La Liga for Villarreal. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Edinson Cavani i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Valencia.

Villarreal var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Valencia sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 4 gange og led 4 nederlag. Villarreal sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende lørdag, da Valencia var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Valencia snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Villarreals seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Valencia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.