Villarreal viser klassen mod de unge drenge

Vi er fremme ved i 4. runde i gruppespillet i dette års i Champions League, og der venter en spændende kamp på Estadio de la Ceramica. Her tager Villarreal imod BSC Young Boys på tirsdag i en duel, hvor tre vigtige point er på spil. 

Når det kommer til mål, er Villarreal ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

BSC Young Boys kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Villarreal vs BSC Young Boys statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Villarreal kaster 1.52 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 4.40 gange igen. Endelig er der 6.40 på oddset for en sejr til BSC Young Boys.

Villarreal kan inden deres kamp i 4. runde af Champions League fremvise 4 point efter deres første tre kampe. De er derfor tvunget til at hente point på Estadio de la Ceramica, hvis ikke turneringen skal være overstået for deres vedkommende allerede. For at nå top to, skal der en sejr på bordet, remis kan muligvis også vise sig at være nok, hvis de er heldige.

BSC Young Boys går ind til deres kamp i 4 runde af Champions League med 3 point på kontoen. De skal ganske enkelt have mindst et point med fra Estadio de la Ceramica, hvis de skal videre til næste runde. Med en smule held rækker uafgjort måske, men de har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal nå top to.

 

Nøgletal for Villarreal og BSC Young Boys.

  • Villarreal ikke vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Villarreal har tabt i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Villarreal har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • Villarreal har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk.
  • BSC Young Boys har indkasseret mål i seneste 31 af 33 kampe;
  • I 6 of 8 seneste BSC Young Boys kampe var antal mål OVER 2.5;
  • BSC Young Boys har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste BSC Young Boys kampe var antal mål OVER 3.5.

Lineup Villarreal vs BSC Young Boys

Form Villarreal møder BSC Young Boys

Bare ét point forhindrer Villarreal i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Athletic Bilbao, før de sikrede det ene point i en 3-3 kamp mod Cadiz. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Valencia, som satte sig igennem med 2-0.

BSC Young Boys har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Villarreal tabte de 1-4, hvorefter de vandt 3-2 over FC Lausanne-Sport. De var tilbage i rendestenen med et 3-1 nederlag mod FC St. Gallen.

Villarreal v BSC Young Boys Indbyrdes historik

Villarreal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i oktober 2021 i Champions League. Villarreal møder BSC Young Boys med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Champions League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Villarreal giver 1.52 for en sejr, uafgjort betaler 4.40 retur, mens BSC Young Boys giver 6.40 på oddset.

Flere mål i vente

Arnaut Danjuma har leveret varen for Villarreal i deres seneste kampe. Både han og hans landsmænd satser på, at han kan føje flere mål til de 3, han præsterede i deres seneste seks kampe. Christian Fassnacht scorede 4 gange i de seneste seks kampe for BSC Young Boys og han håber selvfølgelig på at udvide totalen her.