Villarreal vs Athletic Bilbao – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Villarreal tager imod Athletic Bilbao på Estadio de la Ceramica den kommende lørdag.

Villarreal er placeret som nummer 5 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 54 point til samlingen. Athletic Bilbao har opnået 47 point, hvilket placerer dem som nummer 8 efter 33 runder.

Der er blevet scoret flittigt i Villarreals seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende lørdag.

Villarreal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Villarreal præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hvad målscoring angår, er Athletic Bilbao ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede syv mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Villarreal er noteret for 16 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Athletic Bilbao har indtil videre præsteret 13 sejre og otte uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga. Athletic Bilbao tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Athletic Bilbao.

  • I de seneste 6 kampe i træk Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • 8 af Villarreal’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Athletic Bilbao’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 udekampe i træk Athletic Bilbao har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Athletic Bilbao’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 11 af de seneste 12 udekampe
  • Athletic Bilbao har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe

Form Villarreal mod Athletic Bilbao

Villarreal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-2 og 3-1 over Espanyol samt Celta Vigo. Serien blev dog bremset mod Valencia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Villarreal præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Estadio de la Ceramica. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede 13 mål.

Bare ét point forhindrer Athletic Bilbao i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-1 af Sevilla, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Mallorca. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Real Betis, som satte sig igennem med 0-1. Athletic Bilbao vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Villarreal vandt syv kampe, scorede 16 mål og indkasserede 12 i deres foregående 14 kampe mod hold fra den bedste halvdel af La Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 22 point. Athletic Bilbao vandt tre sejre i deres foregående 15 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede ti mål og lukkede 20 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Villarreal vs Athletic Bilbao – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Athletic Bilbao på Estadio de la Ceramica.

Villarreal må stille op uden Giovani Lo Celso på lørdag mod Athletic Bilbao, da han døjer med en skade.

Athletic Bilbao ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Villarreal på Estadio de la Ceramica.

Inigo Martinez rejser ikke med Athletic Bilbao til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Villarreal mod Athletic Bilbao – indbyrdes historik

Villarreal og Athletic Bilbao spillede uafgjort i deres 4 seneste møder på Estadio de la Ceramica. I det seneste opgør mellem disse to løb Athletic Bilbao med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Athletic Bilbao vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Villarreal vandt en sejre i ti opgør. Athletic Bilbao kan spilles til odds 3.20 hos spilselskaberne.

Athletic Bilbao scorede i deres seneste 6 opgør mod Villarreal i La Liga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Villarreal og Athletic Bilbao fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Villarreal mod Athletic Bilbao Spiltips

Nicolas Jackson har fire mål i seks La Liga kampe for Villarreal, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Athletic Bilbao. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Inaki Williams, der har banket fire mål ind i La Liga.

Villarreal høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Athletic Bilbao sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Villarreal holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Athletic Bilbao præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Athletic Bilbao snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Villarreals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Athletic Bilbao spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.