Villarreal vs Cadiz – Optakt, bedste Odds og gode tips

Villarreal byder velkommen til Cadiz i La Liga på onsdag på Estadio de la Ceramica.

Villarreal går ind til runde 36 som nummer 5 i La Liga tabellen med 60 point på kontoen. Med 35 runder bag dem har Cadiz samlet 38 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Der har været seriøst med mål, når Villarreal har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 8 kampe i streg.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Villarreal har vundet 18 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga. Villarreal tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Cadiz har indtil videre præsteret ni sejre og 11 uafgjorte samt 15 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Cadiz.

  • I de seneste 7 kampe i træk Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Villarreal var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • Villarreal har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 13 af Cadiz’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • 9 af Cadiz’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Cadiz’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • 9 af Cadiz’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form Villarreal mod Cadiz

Villarreal ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Valencia. Herefter var de oppe imod Athletic Bilbao i en kamp, der sluttede 5-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Girona, som blev nedlagt med 1-2. Villarreal gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Villarreal er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv 16.

Cadiz har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 5-1 af Atletico Madrid. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Mallorca, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Real Valladolid. Villarreal gik ind til sæsonen med ambitioner om at kvalificere sig til en europæisk turnering, og de er tæt på målet. Cadiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Villarreal tog 31 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet ni sejre af sig efter 29 mål scoret og 20 indkasseret. Villarreal scorede 11 mål og indkasserede selv 33 i deres foregående 19 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til tre sejre og 13 point.

Villarreal vs Cadiz – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Cadiz på Estadio de la Ceramica.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må Cadiz finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i La Liga.

David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cadiz, når de drager til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Cadiz – indbyrdes historik

Cadiz har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Villarreal. Hverken Villarreal eller Cadiz formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Villarreal som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.57, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Villarreal64% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 5.50 i gevinst på oddset for en sejr. Villarreal vandt fire af deres foregående ti kampe mod Cadiz, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Villarreal og Cadiz fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Villarreal mod Cadiz Spiltips

Theo Bongonda virker til at være i anstændig form for Cadiz, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Villarreal, som er store favoritter til sejren den kommende onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Nicolas Jackson, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Villarreal høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Cadiz sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Man kunne forestille sig, at Cadiz sætter næsen op efter at score på onsdag, da Villarreal kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på en mål, mens Cadiz snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Villarreals forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.5 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Cadiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.