Villarreal vs Espanyol – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Villarreal og Espanyol, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio de la Ceramicaden kommende torsdag.

Som ligaens bundprop har Espanyol opnået 28 point efter 30 runder, mens Villarreal har kæmpet sig til 47 point. Dette giver dem en placering som nummer 6 i La Liga stillingen.

Villarreal har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Espanyol præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Villarreal er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Espanyol kigger på seks sejre, samt ti uafgjorte såvel som 14 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Espanyol.

  • 13 af Villarreal’s seneste 15 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Villarreal’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Villarreal scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • 6 af Villarreal’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • I 10 af de seneste 12 kampe Espanyol har spillet, har begge hold scoret
  • Espanyol har i tabte 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Espanyol scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Espanyol har i tabte de seneste 4 ude kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Espanyol var i tabte 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Villarreal mod Espanyol

Villarreal har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-3 sejr over Real Madrid. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Real Valladolid, siden 2-1 mod Sevilla. Villarreal vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede seks og lukkede seks mål ind.

Bare ét point forhindrer Espanyol i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 3-1 mod Athletic Bilbao og Real Betis. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Cadiz. Espanyol kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv seks.

Villarreal tog 28 point fra deres seneste 15 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet otte sejre af sig efter 22 mål scoret og 12 indkasseret. Villarreal scorede 15 mål og indkasserede selv 25 i deres foregående 16 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til tre sejre og 13 point.

Villarreal vs Espanyol – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Espanyol på Estadio de la Ceramica.

Villarreal må stille op uden Giovani Lo Celso på torsdag mod Espanyol, da han døjer med en skade.

Espanyol har en næsten fuld trup til rådighed den kommende torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Keidi Bare og Adria Pedrosa bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Espanyol, når de drager til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Espanyol – indbyrdes historik

Villarreal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 5-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Espanyol. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Villarreal vandt tre af de seneste tre opgør, mens Espanyol vandt tre af de foregående ti kampe. Der er odds 1.67 på en sejr til hjemmeholdet.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Villarreal og Espanyol.

Villarreal mod Espanyol Spiltips

Jose Luis Morales har været stærk for Villarreal i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Espanyol håber, at Martin Braithwaite kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Villarreal høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Espanyol sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Villarreal har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadio de la Ceramica, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Villarreal har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har Espanyol et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Villarreals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.