Villarreal vs Getafe – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Villarreal og Getafe, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Villarreal’s stadionden kommende mandag.

Villarreal er placeret som nummer 9 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 31 point til samlingen. Getafe har opnået 22 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 22 runder.

Det er ikke sådan, at Villarreal ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Villarreal har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga. Villarreal tabte deres foregående 4 opgør.

Getafe kigger på fem sejre, samt syv uafgjorte såvel som ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Getafe.

  • Villarreal scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • I de seneste 3 Villarreal hjemmekampe, har summen af mål været under 1.5
  • Der er scoret imod Villarreal i 13 af de seneste 15 kampe
  • Villarreal tabte deres seneste 4 kampe
  • 8 af Villarreal’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Getafe’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Getafe’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet deres seneste 7 kampe
  • I de seneste 4 Getafe kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Getafe i 11 af de seneste 13 kampe

Form Villarreal mod Getafe

Villarreal har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Elche, før Barcelona satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Mallorca, der satte sig igennem med 4-2. Villarreal vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede femmål, men lukkede også seks ind.

Getafe ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Atletico Madrid. Herefter var de oppe imod Rayo Vallecano i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Valencia, som blev nedlagt med 1-0. Getafe kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fire.

Villarreal tog 22 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet seks sejre af sig efter 16 mål scoret og syv indkasseret. Villarreal scorede ti mål og indkasserede selv 11 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til tre sejre og 14 point.

Villarreal vs Getafe – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Getafe på Villarreal’s stadion.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

Getafe ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Villarreal på Villarreal’s stadion.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Villarreal mod Getafe – indbyrdes historik

Villarreal har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Getafe. Hverken Villarreal eller Getafe formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i La Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Villarreal som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.61, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Villarreal62% chance for at banke Getafe. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Getafe udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. Villarreal har generelt overtaget mod Getafe,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.61.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Villarreal og Getafe var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Villarreal mod Getafe Spiltips

Gerard Moreno fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i La Liga for Villarreal. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Enes Unal i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i La Liga for Getafe.

Villarreal høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Getafe sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Villarreal. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Getafe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Villarreal præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Getafe landede et snit på 0.7 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Villarreals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.