Villarreal vs Rayo Vallecano – Optakt, bedste Odds og gode tips

Villarreal skal op imod Rayo Vallecano på Estadio de la Ceramica på mandag i en spændende La Liga duel.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er fem point og fire pladser.

Villarreal kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Rayo Vallecano er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens Rayo Vallecano præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

Villarreal er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Rayo Vallecano har indtil videre præsteret syv sejre og fem uafgjorte samt seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Rayo Vallecano.

  • Villarreal scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
  • Villarreal scorede i deres seneste 13 kampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Villarreal har spillet, har begge hold scoret
  • Villarreal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Villarreal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Rayo Vallecano scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • 7 af Rayo Vallecano’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 9 af de seneste 11 kampe
  • Rayo Vallecano var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Villarreal mod Rayo Vallecano

Villarreal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Celta Vigo sluttede 1-1, hvorpå et 2-3 nederlag mod Real Madrid fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Girona blev nedlagt med 1-0. Villarreal har vist potent form på Estadio de la Ceramica med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ni mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Det er alt eller intet for Rayo Vallecano i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-2 nederlag mod Real Betis, hvortil de svarede igen mod Real Valladolid i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Real Sociedad. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Rayo Vallecano to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Villarreal har opnået ni point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt tre kampe med en score på seks mål for og ni imod. Rayo Vallecano vandt en sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede otte mål og lukkede 14 ind. Dette indbragte dem fem point.

Villarreal vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Rayo Vallecano på Estadio de la Ceramica.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

Villarreal mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Villarreal har gjort rent bord de sidste 7 gange de har spillet hjemme i Estadio de la Ceramica mod Rayo Vallecano. Villarreal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 5-1 i deres seneste to opgør mod Rayo Vallecano. Villarreal har generelt overtaget mod Rayo Vallecano,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.70.

Villarreal scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Villarreal og Rayo Vallecano.

Villarreal mod Rayo Vallecano Spiltips

Gerard Moreno har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Villarreal satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Rayo Vallecano kigger til gengæld mod Isi Palazon i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Villarreal høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Rayo Vallecano sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Villarreal på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Rayo Vallecanos seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Villarreal formåede at score 2.8 mål i snit, hvorimod Rayo Vallecano snittede 1.3 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst syv gange i de kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Villarreals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.