Villarreal vs Real Betis – Optakt, bedste Odds og gode tips

Villarreal tager på søndag imod Real Betis i La Liga på Estadio de la Ceramica.

Villarreal er nummer 6 i tabellen med 37 point efter 24 kampe, mens Real Betis rangerer som nummer 5 med 41 point efter 24 kampe.

Real Betis fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Villarreal bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Villarreal kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Real Betis er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Real Betis præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Villarreal er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Betis har indtil videre præsteret 12 sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Real Betis.

  • Villarreal scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 9 af Villarreal’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Villarreal i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
  • 3 af Villarreal’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Real Betis har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Real Betis i 9 af de seneste 10 udekampe
  • Real Betis vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Real Betis scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Real Betis i 10 af de seneste 12 kampe

Form Villarreal mod Real Betis

Villarreal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 0-2 over Getafe samt Almeria. Serien blev dog bremset mod Anderlecht i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Villarreal vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede syv mål og lukkede fem.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Real Betis i øjeblikket. Mod Elche satte de sig igennem i en 2-3 sejr, før de spillede 0-0 mod Real Madrid. I sidste runde gik de dog ned med 4-1 mod Manchester United. Real Betis præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i La Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Villarreal har opnået ni point fra deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt tre kampe med en score på otte mål for og 15 imod. Real Betis scorede 11 mål og lukkede otte ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem fem sejre og 17 point.

Villarreal vs Real Betis – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Betis på Estadio de la Ceramica.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Villarreal.

Det er navne som Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Real Betis – indbyrdes historik

Villarreal sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Real Betis. I det seneste opgør mellem disse to løb Real Betis med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Villarreal plejer at nyde at møde Real Betis, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.91.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Villarreal og Real Betis blev der scoret højst to mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Villarreal og Real Betis var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Villarreal mod Real Betis Spiltips

Sergio Canales virker til at være i anstændig form for Real Betis, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Villarreal, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jose Luis Morales, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Villarreal høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Real Betis sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Real Betis præsterede blot at holde rent bur i en af deres seneste 10 udekampe. Villarreal formåede at holde rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe på Estadio de la Ceramica.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Real Betis snittede en mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Villarreals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Real Betis spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål undervejs i processen.