Villarreal vs Real Valladolid – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på Estadio de la Ceramica på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Villarreal og gæsterne fra Real Valladolid.

Villarreal går ind til runde 29 som nummer 5 i La Liga tabellen med 47 point på kontoen. Med 28 runder bag dem har Real Valladolid samlet 29 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Villarreal klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Real Valladolid, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Villarreal har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Real Valladolid vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 19 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.9 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Villarreal er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Real Valladolid kigger på otte sejre, samt fem uafgjorte såvel som 15 nederlag i La Liga. Real Valladolid lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Villarreal v Real Valladolid.

  • 11 af Villarreal’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i 11 af de seneste 12 hjemmekampe
  • 9 af Villarreal’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Villarreal’s seneste 6 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Villarreal i 8 af de seneste 10 kampe
  • 22 af Real Valladolid’s seneste 24 kampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Real Valladolid’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Real Valladolid i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Real Valladolid har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Real Valladolid var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Villarreal mod Real Valladolid

Villarreal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Osasuna nedlagt 0-3, hvorefter det blev 2-0 mod Real Sociedad. Senest måtte også Real Madrid bøje sig i et 2-3 nederlag. Villarreal præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede seks og indkasserede fire mål.

Bare ét point forhindrer Real Valladolid i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-3 og 6-0 mod Athletic Bilbao og Real Madrid. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod Mallorca. Real Valladolid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv tre.

Villarreal tog 27 point fra deres seneste 14 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet otte sejre af sig efter 21 mål scoret og 13 indkasseret. Real Valladolid opnåede to sejre og syv point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

Villarreal vs Real Valladolid – Seneste nyt

Villarreal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Valladolid på Estadio de la Ceramica.

Giovani Lo Celso sidder over for Villarreal i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Valladolid har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Sergio Escudero og Anuar, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio de la Ceramica.

Villarreal mod Real Valladolid – indbyrdes historik

Real Valladolid formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod Villarreal. Villarreal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Real Valladolid. Villarreal plejer at nyde at møde Real Valladolid, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.40.

Villarreal scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Real Valladolid i La Liga. Begge hold scorede i to af de seneste ti kampe mellem Villarreal og Real Valladolid.

Villarreal mod Real Valladolid Spiltips

Cyle Larin virker til at være i anstændig form for Real Valladolid, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Villarreal, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Jose Luis Morales, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Villarreal høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Real Valladolid sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Villarreal satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 La Liga kampe. Gæsterne fra Real Valladolid vandt tre af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Villarreal præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Real Valladolid snittede 0.4 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Villarreals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de en mål i disse kampe.