Vind gratis penge med målrige Brøndby

Det bliver ikke mere top mod bund i øjeblikket, end kampen søndag eftermiddag på Brøndby Stadion er. Hjemmeholdet byder velkommen til AC Horsens, mens Betfair.dk byder 250 gratis kroner til gratis væddemål på kampen, og dem mener vi, at man bedst omsætter på BIF’erne.

Horsens synes at stå i et vadested efter det pludselig trænerskifte kort før sæsonstart. De to første kampe har begge givet nederlag, og der har ikke været meget fare på færde fra de gul-blusede jyder, der stadig har første sæsonscoring til gode.

Det er så ikke umuligt, at denne kommer mod netop Brøndby, som har indkasseret i begge sæsonens første to kampe. Faktisk var de bagud i begge kampe, og det giver enorm tro på egne evner, at man mod FC Nordsjælland og FC København formåede at grave sig ud af hullet og istedet for pointtab nu ligger nummer et som eneste klub med maksimumpoint.

Den første kamp blev vundet 3-2. Den anden 2-1. I begge viste Brøndby, at fysikken er i orden med scoringer i sidste øjeblik. De er flyvende, de er målrige, så vi tager de 250 gratis kroner fra Betfair og lægger dem på samme udfald som i Brøndbys første to ligakampe.

Flere interessante tips