Wales mod Polen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Wales ser Polen uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.

Wales går ind til kampen den kommende tirsdag som nummer 29, mens gæsterne fra Polen kommer som nummer 30 på FIFA verdensrangliste.

Form Wales mod Polen

Wales ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Armenia. Herefter var de oppe imod Tyrkiet i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Finland, som blev nedlagt med 4-1. Wales formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede to uafgjort og tabte nul. De scorede 13 mål og lukkede syv mål ind.

Polen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Tjekkiet, før de bankede Latvia med 2-0. Senest blev Estland nedlagt i en 5-1 sejr. Polen vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Wales er i øjeblikket ubesejret i 7 kampe på stribe.

Polen er oppe på 5 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Wales vs Polen – Seneste nyt

Wales mod Polen – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Wales ser Polen uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Wales går til kampen mod Polen med en 0-1-6 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I tre af de tidligere syv kampe mellem Wales og Polen scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Harry Wilson, der viser god form for Wales. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Polen.Gæsterne krydser fingre for Robert Lewandowski til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Wales høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Polen sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på tirsdag. Wales åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Polen har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Wales præsterede et gennemsnit på 0.57 mål, mens Polen snittede 1.43 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Waless seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.