Wales mod Polen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wales træder an på Cardiff City Stadium til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Polen den kommende søndag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point. I det seneste opgør mellem disse to løb Polen med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag.

Efter femte runde af gruppespillet ligger Wales placeret som nummer 4 på 1 point, mens Polen har 4 point som nummer 3.

Hjemmeholdet Wales går ind til kampen som nummer 19 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Polen kommer til kampen den kommende søndag som nummer 26.

Wales kommer til deres næste UEFA Nations League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 5 kampe. De scorede 6 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 0 gange.

Polen er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Polen præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Form Wales mod Polen

Wales har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Belgien, hvorefter de mod Holland tabte 3-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Belgien, der vandt 2-1. Wales opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 6 mål ind.

Polen har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Holland, hvorefter de mod Belgien tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Holland, der vandt 0-2. Polen vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag. De scorede 16 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wales v Polen.

  • Wales har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Wales scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • Wales scorede i deres seneste 7 hjemmekampe
  • Polen scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Polen har spillet, har begge hold scoret
  • Polen scorede i deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Polen i 13 af de seneste 14 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Polen har spillet, har begge hold scoret

Wales vs Polen – Seneste nyt

Wales skulle bare have én spiller siddende, når de møder Polen på Cardiff City Stadium.

Wales må stille op uden Ben Davies på søndag mod Polen, da han døjer med en skade.

Polen ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Wales på Cardiff City Stadium.

Jan Bednarek rejser ikke med Polen til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Wales mod Polen – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Wales ser Polen uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Wales går til kampen mod Polen med en 0-1-5 statistik for deres seneste 6 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Brennan Johnson, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Wales. For gæsterne præsterede Robert Lewandowski 1 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Wales vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Polen vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. Wales vandt ikke en eneste af deres foregående 10 kampe, om vi så snakker ude- eller hjemmekampe. I kontrast hertil vandt Polen 3 sejre i deres seneste 10 udekampe i UEFA Nations League.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. Wales præsterede et gennemsnit på 0.67 mål, mens Polen snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Waless seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.