Wass og Valencia jagter fire på stribe mod Elche i La Liga

Valencia er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Elche den kommende lørdag i La Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.75 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Estadio Mestalla.

Med en placering som nummer 8 i stillingen har Valencia samlet 22 point efter 16 kampe. På 15 point befinder Elche sig rangeret som nummer 16 for 16 afviklede kampe.

Elche går ind til kampen mod Valencia den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Valencia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Valencia v Elche.

  • Valencia er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Valencia er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Valencia har scoret i de seneste 19 hjemmebane kampe i træk;
  • Valencia har scoret i seneste 14 af 16 kampe.
  • Elche ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Elche har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Elche kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Elche har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk.

Form Valencia mod Elche

Valencia inde i god stime.

Elche går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Valencia ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Rayo Vallecano. Herefter var de oppe imod CD Utrillas i en kamp, der sluttede 3-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Celta Vigo, som blev nedlagt med 2-1.

Elche håber på yderligere point til samlingen.

Elche har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Elche er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Osasuna, før de bankede SD Leioa med 0-2. Senest blev Cadiz nedlagt i en 3-1 sejr.

Valencia v Elche Indbyrdes historik

Elche tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Valencia noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Elche sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Bookmakerne har Valencia som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Valencia57% chance for at banke Elche. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Elche udbetaler 5.10 i gevinst på oddset for en sejr. Valencia går ind til opgøret med en historik mod Elche, der siger 4-0-2 for deres seneste 6 kampe i La Liga. I de foregående 6 kampe mellem Valencia og Elche bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Valencia og Elche ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Estadio Mestalla.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Carlos Soler. Han er topscorer for Valencia med 5 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Elche krydser til gengæld fingre for, at Lucas Boye kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.