Wass og Valencia på besøg i Vigo i vanskelig udekamp

Både Celta Vigo og Valencia går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i La Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Abanca Balaidos.

Celta Vigo indtager en plads som nummer 13 i tabellen med 16 point efter 15 kampe. På de 15 runder Valencia har afviklet, har de indsamlet 19 point og ligger nummer 11 i stillingen.

Valencia er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Celta Vigo, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Celta Vigo ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Valencia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Valencia.

  • Celta Vigo er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Celta Vigo ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Celta Vigo kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Celta Vigo har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Valencia ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Valencia er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Valencia ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Valencia har scoret i seneste 13 af 15 kampe.

Form Celta Vigo mod Valencia

Celta Vigo fortsætter pointhøsten.

Celta Vigo vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Celta Vigo er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Villarreal, før de bankede Deportivo Alaves med 2-1. Senest blev Ebro nedlagt i en 5-0 sejr.

Valencia vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Valencia igennem de seneste ugers kampe. Valencia ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Real Sociedad. Herefter var de oppe imod Rayo Vallecano i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod CD Utrillas, som blev nedlagt med 0-3.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Celta Vigo det bedste spil til 2.16 på oddset. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.16, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Celta Vigo 46% chance for at banke Valencia. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod Valencia udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr.

Celta Vigo v Valencia Indbyrdes historik

Celta Vigo trak det korteste strå, da Valencia vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Celta Vigo noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Celta Vigo som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.16, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Celta Vigo 46% chance for at banke Valencia. En pointdeling betaler 3.35 i gevinst på oddset, hvor imod Valencia udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr. Celta Vigo går ind til opgøret med en historik mod Valencia, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Celta Vigo og Valencia har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Celta Vigo og Valencia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Abanca Balaidos i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Iago Aspas. Han har vist flaget for Celta Vigo med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Valencia har til gengæld forhåbninger om, at Carlos Soler kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.