Watford med mester-manager mod Liverpool

Top møder bund når Liverpool skal teste formen af mod Watford til en kamp i Premier League på Vicarage Road Stadium. Watford lægger beslag på placeringen som nummer 15 i Premier League med 7 point for deres første 7 kampe. Differencen til Liverpool er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 7 kampe. De har indtil videre overgået alle forventninger for sæsonen, og spørgsmålet er nu, om Liverpool fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Vicarage Road Stadium.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford vs Liverpool.

  • Watford har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 17 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Watford kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 17 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • Liverpool har scoret i seneste 18 af 20 kampe.

Form Watford vs Liverpool

Watford håber på frisk start.

Watford ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Bare ét point forhindrer Watford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Stoke, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Newcastle. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Leeds, som satte sig igennem med 1-0.

Liverpool inde i god stime.

Liverpool går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. De spillede 3-3 mod Brentford, før de smadrede Porto med 5-1 i Champions League. Ny pointdeling fulgte mod Manchester City, der opnåede 2-2 på Anfield.

Med Liverpool i rigtig god form i de senere uger, hvor Watford ikke har leveret overbevisende, er et spil på Liverpool til 1.36 på oddset det oplagte valg.

Watford v Liverpool Indbyrdes historik

The Reds trak det korteste strå, da Watford vandt en 3-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr The Reds noterede sig i den forrige kamp. Watford møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Watford og Liverpool bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 2 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ismaila Sarr. Han er topscorer for Watford med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Liverpool krydser til gengæld fingre for, at Mohamed Salah kan finde vej til netmaskerne igen. Han leverede 7 i de seneste seks.