Watford mod Arsenal i Premier League runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Arsenal er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Vicarage Road Stadium den kommende søndag. Gæsterne fra Watford ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Watford er placeret som nummer 19 i tabellen med 19 point efter 26 kampe. The Gunners ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 45 point ovenpå deres 26 opgør.

Arsenal er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Watford den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Watford ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

The Gunners rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Arsenal.

Form Watford mod Arsenal

Watford drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Watford givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Aston Villa med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-1 mod Crystal Palace. Deres seneste opgør, mod Manchester United, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Arsenal vanskelige at nedbryde

Arsenal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Wolves nedlagt 0-1, hvorpå Brentford blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Wolves, der blev slået med 2-1.

Watford v Arsenal Indbyrdes historik

The Gunners havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i noviembre 2021 i Premier League. Watford går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Watford og Arsenal. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Watford og Arsenal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 28. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Vicarage Road Stadium i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Emmanuel Dennis, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe i alle turneringer for Watford, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Nicolas Pepe har stået det rette sted 1 gange i seks kampe i alle turneringer for The Gunners, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.