Watford mod Aston Villa i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Watford byder velkommen til Aston Villa i Premier League den kommende lørdag på Vicarage Road Stadium. Watford sluttede som oprykkere i sidste sæson og i denne runde 1 i Premier League står de overfor Aston Villa, der sluttede sidste sæson som nummer 11 og med 55 point.

Det ligner en sæson, hvor nedrykningskamp kommer til at fylde en del hos Watford, der drømmer om forbliven i ligaen. I en sæson, hvor alt kører på skinner, kan The Villans måske atter slutte i den bedste halvdel, men salget af Grealish gør ondt.

Facts og finurligheder for Watford vs Aston Villa.

  • Watford har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Watford kampe var antal mål OVER 2.5.
  • I 9 of 11 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Aston Villa har indkasseret mål i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • I 4 seneste Aston Villa udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Watford vs Aston Villa

Watford håber på god start

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Watford i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Millwall, et 2-0 nederlag mod Brentford og senest en 2-0 sejr mod Swansea.

Aston Villa i gang med lille nedtur

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Aston Villa i deres forgange tre kampe noteret sig et 3-2 nederlag mod Crystal Palace, en 2-1 sejr mod Tottenham og senest en 2-1 sejr mod Chelsea.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Watford v Aston Villa Indbyrdes historik

Watford tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Aston Villa noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Watford sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Watford vandt 42 %, mens The Villans vandt 42% af deres seneste 7 kampe i Premier League. Det efterlader et facit, der siger 3-1-3 i det samlede regnskab. Af de seneste 7 kampe mellem Watford og Aston Villa kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.