Watford mod Brighton i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Watford har fordel af hjemmebane på Vicarage Road Stadium, når Brighton kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Watford ligger nummer 18 i stillingen med 15 point efter at have afviklet 21 kampe. 15 point efter, som nummer 9, finder man The Seagulls placering efter 21 kampe.

Watford har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Brighton i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Seagulls ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Brighton.

 • Der er scoret imod Watford i 24 af de seneste 26 kampe
 • Watford har ikke vundet deres seneste 10 kampe
 • Watford tabte 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 10 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Brighton i 15 af de seneste 17 kampe
 • Brighton scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
 • Brighton har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Brighton har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • I de seneste 7 Watford kampe mod Brighton var summen af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Watford kampe mod Brighton var antallet af mål under 2.5
 • Watford har har ikke vundet i 6 af 7 seneste kampe mod Brighton
 • Watford har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Brighton
 • Watford har ikke scoret i 5 af de senest 7 kampe mod Brighton

Form Watford mod Brighton

Watford drømmer om at stoppe ringe stime.

Watford har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Newcastle blev det 1-1, hvorefter Norwich viste sig for stærke og sejrede 3-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Burnley.

Brighton drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for Brighton, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Chelsea, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Leicester, før de desværre tabte med 3-1 til Tottenham.

Watford v Brighton Indbyrdes historik

Brighton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i august 2021 i Premier League. Watford går ind til opgøret med en historik mod Brighton, der siger 1-3-3 for deres seneste 7 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 7 kampe mellem Watford og Brighton. Begge hold var på tavlen 1 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Watford og Brighton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Vicarage Road Stadium.

Flere mål i vente

Hold øje med Emmanuel Dennis når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Watford, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Neal Maupay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Brighton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.