Watford mod Burnley i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Watford indtager en plads som nummer 19 i tabellen med 22 point efter 33 kampe. På de 33 runder Burnley har afviklet, har de indsamlet 31 point og ligger nummer 17 i stillingen.

Watford har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Burnley i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Watford ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 24 mål imod, et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Burnley ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Burnley.

 • Watford tabte deres seneste 10 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 16 hjemmekampe
 • Watford har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe
 • Watford tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Burnley har ikke vundet 14 af 15 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Burnley i 8 af de seneste 9 kampe
 • Burnley har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Burnley i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Burnley har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 7 ud af 9 seneste Watford kampe mod Burnley var antallet af mål under 3.5
 • I 3 ud af 4 seneste Watford kampe mod Burnley var antallet af mål under 1.5
 • Watford har har ikke vundet i de 4 seneste kampe i træk mod Burnley
 • Watford har ikke scoret i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Burnley
 • I 3 ud af 4 seneste Watford kampe mod Burnley var antallet af mål under 2.5

Form Watford mod Burnley

Watford håber på frisk start.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Leeds, før Brentford satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 5-1.

Burnley bøjer sig ikke

Burnley er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod West Ham, før de bankede Southampton med 2-0. Senest blev Wolves nedlagt i en 1-0 sejr.

Watford kan have op til 5 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Burnley. Juraj Kucka, Kiko, Francisco Sierralta, Samuel Kalu og Juan Hernández er blandt de 5 spillere, som mangler for Watford på lørdag. Burnley ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Watford. Det er navne som Ashley Westwood, Ben Mee, Erik Pieters og Johann Berg Gudmundsson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vicarage Road Stadium.

Watford v Burnley Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang Watford mødte Burnley på Turf Moor eftersom der stod 0-0 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. Watford går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 2-2-4 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 8 kampe mellem Watford og Burnley. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Watford og Burnley hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Vicarage Road Stadium i vente.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 2 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.

Watford mod Burnley – Hold øje med…

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Juan Hernandez, der viser god form for Watford. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Burnley.

Gæsterne krydser fingre for Nathan Collins til at score igen efter 2 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.