Chelsea skal tilbage på sejrskurs mod Watford

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Vicarage Road Stadium på onsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at The Blues som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Watford. Watford lægger beslag på placeringen som nummer 16 i Premier League med 13 point for deres første 13 kampe. Differencen til Chelsea er 17 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 13 kampe. De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Chelsea fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Vicarage Road Stadium, hvor humøret er i top hos gæsterne. Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 4 gange, eller 0.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Chelsea.

  • Watford har indkasseret mål i seneste 27 af 29 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 23 kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Watford kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Form Watford mod Chelsea

Watford drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Watford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Watford har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Arsenal tabte de 1-0, hvorefter de vandt 4-1 over Manchester United. De var tilbage i rendestenen med et 4-2 nederlag mod Leicester.

Chelsea inde i god stime.

Chelsea vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Chelsea er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-3 og 4-0 over Leicester samt Juventus. Serien blev dog bremset mod Manchester United i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker Chelsea til at have en god chance for endnu en sejr mod Watford. Bookmakerne giver Watford 12% chance for at tage tre point mod Chelsea. Det svarer til, at man får 8.20 på oddset for sejr til Watford, mens uafgjort giver 5.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Chelsea betaler dig pengene 1.37 gange igen på oddset.

Watford v Chelsea Indbyrdes historik

Da Watford har tilbragt en sæson udenfor Premier League, er det således første gang i 2 års, at de møder The Blues. Det seneste møde imellem dem blev spillet 4 juli 2020, hvor The Blues vandt 3-0 på Stamford Bridge. Watford går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Watford og Chelsea kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 9 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Watford og Chelsea ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Vicarage Road Stadium.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ismaila Sarr. Han har vist flaget for Watford med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Chelsea har til gengæld forhåbninger om, at Reece James kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.