Crystal Palace i kamp mod Watford og deres gamle chef

Watford har fordel af hjemmebane på Vicarage Road Stadium, når Crystal Palace kommer forbi på onsdag til et opgør i Premier League.

Med 18 point efter 24 kampe er Watford at finde på plads 18 i Premier League. Crystal Palace halter efter med 26 point for 25 kampe og ligger før kampen på plads 13 i tabellen.

Både Watford og Crystal Palace har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Watford ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Crystal Palace.

 • Watford har ikke vundet deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Watford i 26 af de seneste 28 kampe
 • Watford tabte 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Watford ikke scoret i deres seneste 4 kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Crystal Palace har spillet, har begge hold scoret
 • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Crystal Palace uafgjort deres seneste 3 udekampe
 • Crystal Palace har ikke tabt deres seneste 4 udekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • I de seneste 10 Watford kampe mod Crystal Palace var summen af mål under 3.5
 • Watford har har ikke tabt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Crystal Palace
 • Watford har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Crystal Palace
 • Watford har har ikke vundet i 6 af 8 seneste kampe mod Crystal Palace
 • Watford har uafgjort i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Crystal Palace

Form Watford mod Crystal Palace

Watford håber på frisk start.

Watford har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod West Ham tabte de 1-0, Brighton også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Watford formåede at vinde 1-0 over Aston Villa.

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er ikke helt skidt for Crystal Palace, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Norwich, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Brentford, før de desværre tabte med 0-1 til Chelsea.

Watford kan have op til 3 fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Crystal Palace. Nicolas N’Koulou, Kwadwo Baah og Oghenekaro Etebo er blandt de 3 spillere, som mangler for Watford den kommende onsdag. Crystal Palace har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere, Nathan Ferguson og Cheikhou Kouyaté, ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Watford v Crystal Palace Indbyrdes historik

Eftersom Watford har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i en årræke, at de møder The Eagles i ligasammenhæng. Watford møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Watford og Crystal Palace kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Watford og Crystal Palace hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på Vicarage Road Stadium i vente.

Der var under 2.5 mål i 4 af de forgange 10 dueller mellem de to klubber her. Mens Watford har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Crystal Palace et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Dennis. Han har vist flaget for Watford med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

The Eagles har til gengæld forhåbninger om, at Conor Gallagher kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.