Watford mod Crystal Palace i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Watford tager imod Crystal Palace på Vicarage Road Stadium i runde 18 på lørdag i Premier League.

Som nummer 17 har Watford formået at skrabe 13 point sammen for 16 kampe. Med 20 point har Crystal Palace for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 11 i Premier League.

Både Watford og Crystal Palace har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Crystal Palace kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Crystal Palace.

 • Der er scoret imod Watford i de seneste 15 kampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Watford har spillet, har begge hold scoret
 • Watford tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Watford scorede i deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 10 af de seneste 12 kampe
 • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Crystal Palace tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 10 Watford kampe mod Crystal Palace var summen af mål under 3.5
 • Watford har har ikke tabt i de 4 hjemme seneste kampe i træk mod Crystal Palace
 • Watford har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Crystal Palace
 • Watford har har ikke vundet i 6 af 8 seneste kampe mod Crystal Palace
 • Watford har uafgjort i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Crystal Palace

Form Watford mod Crystal Palace

Watford er igen havnet i problemer.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Chelsea, før Manchester City satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 2-1.

The Eagles fortsat skidt kørende.

Crystal Palace har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Manchester United gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Everton, inden de senest spillede 2-2 mod Southampton.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Watford 34% chance for at tage tre point mod Crystal Palace. Det svarer til, at man får 2.95 på oddset for sejr til Watford, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Eagles betaler dig pengene 2.40 gange igen på oddset.

Watford v Crystal Palace Indbyrdes historik

Da Watford har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 års, at de står overfor The Eagles. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 7 mars 2020, da Crystal Palace vandt 1-0 på hjemmebane. Watford går ind til opgøret med en historik mod Crystal Palace, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Watford og Crystal Palace kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Watford og Crystal Palace ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Vicarage Road Stadium.

Manden med målnæsen

Hold øje med Emmanuel Dennis når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Watford, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Conor Gallagher har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Crystal Palace, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.